Diğer Şimdi ne yapıyorsun? krielde Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben biraz erken uyandım, kuşların ötmesini dinleyip sigara içiyorum geri yatarım Şimdi ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl O kuşları bi ben duyamıyom dışarı buz gibi gõt kesiyor camı açamıyom. 0 11 Yorumla krielde +1 yıl Burada hava güzel, üzerine bir şey alıp bence sende çıkarsın Yorumla İrelia00 +1 yıl Böyle diyorum ama en güzelide bu ya sigaranı yaktığındaki o fazladan duman çıkarırmış hissi o dumana bakarkenki düşler yeni uyanmışlığın sarhoşluğu kendine geldiğinde sigara bitiyor titreye titreye doğru yatağa 😂 Yorumla krielde +1 yıl Ahah evet zevkli Yorumla İrelia00 +1 yıl Ve şu an aynısını yapmaya gidiyom kfkfkf Yorumla krielde +1 yıl Güzel, iyi düşünmeler Yorumla İrelia00 +1 yıl Teşekkürler efendim. Yorumla krielde +1 yıl Birde lil peep dinle, mis gibi ortam olur Yorumla İrelia00 +1 yıl https://youtu.be/G2WEogDFByk?si=TuBqq2P8OYkrtOfE Yorumla İrelia00 +1 yıl Şu an bunu dinliyorum aşırı iyi oluyor Yorumla krielde +1 yıl Benlik değil sen bunu dinle https://youtu.be/pcFK4HzAlsU?si=VX7ynhq64S9DrHe6 Yorumla İrelia00 +1 yıl Titriyorum 🥶 Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bende korktum uyandım öyle hayatı sorguluyorum yatakta 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Neden korktun Yorumla ogayeo +1 yıl Rüyamda anlamsız şekilde hep korkarak uyanıyorum Yorumla krielde +1 yıl Uyumadan önce neler düşünüyorsun? Yorumla ogayeo +1 yıl Saçma sapan yaşadığım eski olaylar eski ilişkilerim vs Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Dersi bekliyorum. Bende bu aralar sürekli şu sayıları görüyorum 😀 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyudum mu bilmiyorum erken uyumuştum 23.00 kalktım sonra uyumayı denedim esn son sağ sol dönüyordum 0 0 Yorumla
Yenilikçi3301 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben yarım saate işten çıkıp arkadaşlarla kahvaltıya gitmeyi düşünüyorum 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Şimdiden afiyet olsun Yorumla Yenilikçi3301 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. işe geldim vakit öldürüyorum 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. İşe geldim bi kahvaltı yapıcam 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Günaydın güzel aktivite 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yat zıbar ☺️ 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Birazdan zıbarcam Yorumla
obirgezgin2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sigarayı bırak 0 6 Yorumla krielde +1 yıl Zor biraz Yorumla obirgezgin2 +1 yıl Hiç içmedim Yorumla krielde +1 yıl 13 yaşında başladım Yorumla obirgezgin2 +1 yıl Çok erken be Yorumla krielde +1 yıl Maalesef Yorumla obirgezgin2 +1 yıl Bende denedim olmadı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O kuşları bi ben duyamıyom dışarı buz gibi gõt kesiyor camı açamıyom.
Burada hava güzel, üzerine bir şey alıp bence sende çıkarsın
Böyle diyorum ama en güzelide bu ya sigaranı yaktığındaki o fazladan duman çıkarırmış hissi o dumana bakarkenki düşler yeni uyanmışlığın sarhoşluğu kendine geldiğinde sigara bitiyor titreye titreye doğru yatağa 😂
Ahah evet zevkli
Ve şu an aynısını yapmaya gidiyom kfkfkf
Güzel, iyi düşünmeler
Teşekkürler efendim.
Birde lil peep dinle, mis gibi ortam olur
https://youtu.be/G2WEogDFByk?si=TuBqq2P8OYkrtOfE
Şu an bunu dinliyorum aşırı iyi oluyor
Benlik değil sen bunu dinle https://youtu.be/pcFK4HzAlsU?si=VX7ynhq64S9DrHe6
Titriyorum 🥶
Bende korktum uyandım öyle hayatı sorguluyorum yatakta
Neden korktun
Rüyamda anlamsız şekilde hep korkarak uyanıyorum
Uyumadan önce neler düşünüyorsun?
Saçma sapan yaşadığım eski olaylar eski ilişkilerim vs
Dersi bekliyorum. Bende bu aralar sürekli şu sayıları görüyorum 😀
Uyudum mu bilmiyorum erken uyumuştum 23.00 kalktım sonra uyumayı denedim esn son sağ sol dönüyordum
Ben yarım saate işten çıkıp arkadaşlarla kahvaltıya gitmeyi düşünüyorum
Şimdiden afiyet olsun
Teşekkür ederim
işe geldim vakit öldürüyorum
İşe geldim bi kahvaltı yapıcam
Günaydın güzel aktivite
Yat zıbar ☺️
Birazdan zıbarcam
Ofiste çay keyfi. Bu saatte yatılır mi ulannn
Çalışıyorum
Sigarayı bırak
Zor biraz