Diğer Biri sana içinde kaybettiğin her şeyin olduğu bir kutu verseydi, ilk bakacağın şey ne olurdu? Merall1314 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eşya olarak dedim arkadaşlar Biri sana içinde kaybettiğin her şeyin olduğu bir kutu verseydi, ilk bakacağın şey ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile saatini kaybettim, onu koysunlar kutuya mk. 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bana geri veriyorsa saygımdır ona karşı olan. Ama ben ona veriyorsam içinde şerefi vardır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir tane ayıcıklı bir tokam vardı. Evde hangi pzvk kedim çaldıysa artık bulamıyorum. 1 0 Yorumla
darling23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Telefonum olurdu 6 yaşındayken telefonum vardı fotoğraf çekmiştim bir sürü 1 0 Yorumla
BirazPsikolojik Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kaybettiğim şeylerin bir önemi yok kazanacaklarım önemli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bana aitmi diye bakarım 0 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Atom bombasinin dügmesi 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 577 cevap paylaştı. Heveslerim, sıfır hevesle ortada kaldık 0 0 Yorumla
Selmanurkaş Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Umudum 2 1 Yorumla Selmanurkaş +1 yıl Kolyem olurdu babam almıştı kaybettim ya Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl hayat enerjim 0 10 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Devrim ozkan? Sen misin? Yorumla Kromozoɱ +1 yıl @Zatı_dehb abartma mq Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Tamam mq Yorumla Zatı_dehb +1 yıl İlk onun fotoğrafını sandim sonra googledan baktım aaaq Yorumla Kromozoɱ +1 yıl @Zatı_dehb adgkjshkk güzel gacı he Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Güzel şimdi inkar edemem Yorumla Zatı_dehb +1 yıl O açıdan benziyormuş sadece ajsjdhdjdnndndjd Yorumla Kromozoɱ +1 yıl @Zatı_dehb ö yüzden abartma dedim adgjjf Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Yok bak yavsama gibi algılama harbi andiriyorsun Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Kas göz yapınız çok yakın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aile saatini kaybettim, onu koysunlar kutuya mk.
Bana geri veriyorsa saygımdır ona karşı olan. Ama ben ona veriyorsam içinde şerefi vardır.
Bir tane ayıcıklı bir tokam vardı. Evde hangi pzvk kedim çaldıysa artık bulamıyorum.
Telefonum olurdu 6 yaşındayken telefonum vardı fotoğraf çekmiştim bir sürü
Kaybettiğim şeylerin bir önemi yok kazanacaklarım önemli
Yusufcuklu ipli bilekliğim
Bana aitmi diye bakarım
Fotoğraf makinem.. eos 2000d.
Atom bombasinin dügmesi
Heveslerim, sıfır hevesle ortada kaldık
Umudum
Kolyem olurdu babam almıştı kaybettim ya
Yaşama nedeni
hayat enerjim
Devrim ozkan? Sen misin?