Ya ben 30 um.
Ve karşıma 2 kişi çıktı ama yav yaşlara bak :((
Siz olsanız kimi seçersiniz
Ya ben 30 um.
Ve karşıma 2 kişi çıktı ama yav yaşlara bak :((
Siz olsanız kimi seçersiniz
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
Yaşa neden takılıyorsun? Yaşından önce kendine sorman gereken soru şu? Hangisi ile daha mutlu olurum? Hangisi beni daha iyi tamamlar? Hangisi ile zamanımı daha kaliteli geçirebilirim? Bunları düşün bence...
Cevap
18Cevap
26 olan benim gibi çıtır varken napacaksin içi ölmüş 40 i
Hangi amaç için seçeceksin? Ve sen nasıl birisisin. 40ı seçerdim ben
Ağlarsın
Sebep
Erkeğe göre mükemmel olur başkaları da okusun diye kitap satın almaya benzer hatta. Birisi 4 diğeri tam 10 yaş, zaten genç olmak 1-0 önde götürüyor işi olgunluk arıyorsan yanlış yoldasın 26 yaşında olgun erkekler de var 40 yaşında bir baltaya sap olamamış saçma erkekler de var
O yüzden amacını sordum zaten. Evlilik se niyeti sunduğu şartları soracaktım. Ama ben ne olursa oldu kendimden küçükle yapamam uğraşamam
Sen 30 diğeri 26 uğraşılacak ne olabilir herkes insan 18 yaşında ki de aynı 50 yaşında ki biri de kimse kimseden üstün değil herkesin aklı Mantığı var. 26 yaşında ki bir erkek olsaolsa sadece delidolu biri olabilir sabahsabah deli oluyorum arkadas böyle yorumları gördükçe.
Ve sen 50 yasındayken eşin 60 yasında olacak uğraşmanın tam anlamıyla manasını Ozaman anlayabilirsin işte.
26 yaşındaki tabi seni nirvanaya çıkarır 40 yaşında olan ise 10 yıl sonra boşanırsın
İkiside sonuçta seninle sevişmek için
Yaştan ziyade karektere bak
hangisi yalamak ister?
Sen bilirsin kişiliğe bak
Yaşın 30 ise hayatı yasamak istersen 26 yok ben erken yaslanmak isterim dersen 40
ikisinide seçme
Niye
Bu durumda 30 yasinda olan ben 😂
26 😂
S1iki taze olanı seç
Haklısın aslında
Evet boş ver 40 ne
Kadın zihni şahane tam aradığım zihin :)
26yı seç çok basit
Tabiki tecrübeyi seçeceksin
40i sec
Bir formülle halledebilirim bu işi
26 daha iyi
40 lığa bakarıö
30 yasinda ben
Genci seçerdim
Sen ne is yapıyorsunuz ikisinin mesleği ne
Genç iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?