Kilarim
Kilmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ölüm her zaman olacak ama masallarda anlatıldığı gibi ölümden sonra bir yaşam olmayacak. İnsan doğarken hiç bir şey hatırlamıyor ve öldükten sonra da hiç bir şey hatırlamayacak. Çünkü yaşam son bulmuştur.
Dusuncene saygi duyarim ama benim ahirete inancim sonsuz bes alti gunluk dunya icin ahiretimi yakmak istemem namaz kilmiyorum insallah baslamayi allah nasip eder
Düşünsene. Sen daha yaratılmadan önce senin cennete ya da cehenneme gideceğini bilen bir tanrı var. Tercih hakkın olduğunu söyleyebilirsin ama daha seni yaratmadan önce tüm tercihlerinin bile sonucu biliyor. Ve her şeye rağmen seni yinede yarattı. Yani senin ahiretini kurtarmanın imkanı bile yok. En başından nereye gideceğin belirlenmiş.
Hayir oylede denilemez dogru yolu bulmamiz icin hep firsat verir oyle olsaydi butun cocuklarin dualarini kabul etmezdi
Sürekli kılmaya başlıyorum araya regl girince noluyorsa bakıyorum 1 ay geçmiş hiç kılmamışım geri bırakmışım şimdi bu soruyu görünce yine çok üzüldüm inşallah bütün müslümanlar bir an önce namazını kılmaya başlar durumumuz vahim :(
Bende kilmak istiyorum ama hep erteliyorum herseye vakit buluyorsak namazada bulmaliyiz diye dusunuyorum hep en fazla gunde 1 saat aliyor vaktimizi
Kesinlikle öyle koskoca 24 saatte 1 saat ayıramıyorsak çok yazık bize ama nefis ve şeytan işte :( inşallah en yakın zamanda bize de nasip olur
Insallah amin
Evet Allah'a şükür.
Cevap
5Cevap
İnanç meselesi. Ben inanıyorum ve ölümün bir son olduğunu düşünüyorum.
İnanmıyorum*
Bu siteye iman getiren Arkadaş 😂😂😂
Bu neyi değiştircek ki
Merak ettim baslamak istiyorum ama erteliyorum hep benim gibi olan var mi sormak istedim
Biliyorum
Cok sukur her gun..
Arap mitolojisine inanmıyoruz sadece
Ne arapi ya ne alakasi var kilmayabilirsin sana kalmis bisey ama arap mitolojisi demen dogru degil
ölümmü dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?