Diğer Kırılan kalplerin yaralarını nasıl sarmalarım? daismoon Takip Et Xper 7 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ..🤍 Güncellemeler+1 yıl Nasıl iyileştiririm... Kırılan kalplerin yaralarını nasıl sarmalarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nahifbirböcüş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sarılmıyor ki ya. İnsan ne zaman oraya elini atsa yine acıyor. Kırıldığın yerden bir kere daha çiçeklenmen lazım yoksa o yara sarılmıyor. 0 1 Yorumla daismoon +1 yıl Cicek özele gelirmisin bu konuda en büyük bilge sensin sitede Yorumla
AngeIOfDeath Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sargı bezi değiliz sarmalayamayız 0 3 Yorumla daismoon +1 yıl Hayır sarmalarız senin nickin bosuna mı ölüm meleği bilmiyor musun sen cevapı ben kırık kalplerinin yaralarını sarmalıyım iyileştirmeliyim Yorumla AngeIOfDeath +1 yıl Kırılan kalp neyden dolayı kırıldıysa sadece o kişi onun yarasını değiştirebilir başka birisi değil Yorumla daismoon +1 yıl Nasıl değişit Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Varsa bi yöntem sar şu kırık kalbimi bacım 💔❤️🩹 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saramam 0 2 Yorumla daismoon +1 yıl Sana sormadım soruyu Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sarılmıyor ki ya. İnsan ne zaman oraya elini atsa yine acıyor.
Kırıldığın yerden bir kere daha çiçeklenmen lazım yoksa o yara sarılmıyor.
Cicek özele gelirmisin bu konuda en büyük bilge sensin sitede
Sargı bezi değiliz sarmalayamayız
Hayır sarmalarız senin nickin bosuna mı ölüm meleği bilmiyor musun sen cevapı ben kırık kalplerinin yaralarını sarmalıyım iyileştirmeliyim
Kırılan kalp neyden dolayı kırıldıysa sadece o kişi onun yarasını değiştirebilir başka birisi değil
Nasıl değişit
Varsa bi yöntem sar şu kırık kalbimi bacım 💔❤️🩹
Saramam
Sana sormadım soruyu
Tmmm