Büyüye inanmayanlar yazmasın.
Büyü yaptırılmış kişide ne gibi belirtiler olur yaptırılan biri varsa büyü nasıl bozuldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büyüye inanmayanlar yazmasın.
Büyü yaptırılmış kişide ne gibi belirtiler olur yaptırılan biri varsa büyü nasıl bozuldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ruhsal bunalımlar. göğüs sıkışması. sürekli bir can sıkıntısı. kabuslar görme. düzensiz uykular. uyku kaçışları vs vs
Nasıl geçti peki
Hoca yardımıyla tabi o vesile. Çare allahtan.
😔 geçmiş olsun
Saol
Sende ne gibi belirtiler var?
Kuran dinleyemiyorum
Kur'an dinleyememek fıtri bir durum değildir. Öncelikle İslam'a düşmanlığı olan kişilerde görülür ki onlar Kur'an'ı dinlemek, duymak istemezler. İkinci olarak Müslüman kişilerde görülüyorsa gerçekten büyü yapılmış olabilir. Burada şöyle bir durum vardır, cinlerin fıtratında insanlara müdahale etmeye kudreti yetmez. Yalnızca dışarıdan kapı açılması dahilinde bu kuvvete erişebilirler. Büyü yapılarak cinlere bu kapının açılması hedeflenir. Üçüncü olarak, imanı olduğu halde Allah'ın emirlerini görmezden gelen kimselerin kapısı görevli bir melek tarafından açılır ki Zuhruf 36-38. ayetlerden bunu anlıyoruz. Kendisine musallat edilen şeytan onun dostu olur. Bu dostluk normal vesveselere benzemez. Büyü tesiri gösterir. Kişinin günahına göre o şeytanın kişi üzerindeki tesir gücü artar. Kişi imanını kaybedene kadar o cin şeytan musallatından vazgeçmez. Burada yapılması gereken tek şey günahlarımızdan pişman olup tövbe etmek ve bir daha aynı yanlışı sürdürmemektir. Böyle yapıldığı takdirde şeytan o kişi üzerindeki tesirini kaybeder. Maneviyat arttıkça o kapı kapanır Allah'ın izniyle. Buradaki şeytandan kastım İblis için çalışan cinlerdir. Neticede İblis de cin taifesindendir.
Eğer gerçekten büyü hali varsa bir hocaya gidin. Parayla yapanların büyük kısmı sahtekar yalnız. Saliha bir kadın hoca bulun okuyup üflesin. Yine düzelmiyorsa cinciye gidin derim.
Büyü olduğunu düşünüyorum
Dindar biriyim
Gizliden çıkabilir misiniz
youtube.com/shorts/l3pobd6j1zg?si=U6q0Nlav1ZEO7-SK
bunu dinleyemiyor musun? yt'de karşıma çıkan kuran videolarının bazılarını ben de dinleyemiyorum. özellikle arap imamların kur'an okuyuşundaki duygu hali fazla ağır geliyor. böyle bir durum varsa büyü ile alakası yok
Böyle bir durum yok sonradan oluştu ve sürekli sakarlık hali hakim
Gereksiz sinirlilik
Namazlarını kıldığın halde, harama helale dikkat ettiğın halde böyle bir durum yaşıyorsan bana da hiç normal gelmedi.
Dikkat ediyorum kiliyordum şu anda da kiliyorm ama sürekli yanlış kılıyorum tekrardan kilmam gerekiyor ve birdenbire aşırı zor gelmeye başladı
Ne yapacağımı sasirdim
ne olduğunu bulmamız gerek öne
Bana yapılmıştı
Nasıl anladin