Diğer Askerdeki sevgiliye foto atmak? naz6283 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hoşuna gidermi sizce? Kendiside istemişti atsam napar sizce mutlu olurmu☺️☺️ Güncellemeler+1 yıl Nude foto Güncellemeler+1 yıl Çıplak falan yani Askerdeki sevgiliye foto atmak? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Askerde bazen şartlar zor olur adam cenabet olursa sıkıntı ama bi yandan da görmesi lazım bilemedim 😬 0 2 Yorumla naz6283 +1 yıl Yok cenabet olmicak direk abdest alacak cenabet gezemez zaten günah Yorumla berkecan38 +1 yıl Bazen şartlar zor diyorum işte alamayabilir Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl nasıl ortanlarda olabılecegının bılıncınde olarak at bence atacaksan 0 5 Yorumla naz6283 +1 yıl Ne alaka başkasına göstermez sikseler göstermez yüzümü bile göstermiyor Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl gostermez belkı ama gorebılırler ve bununla bırlıkte o telefonn yakalandıgı zaman baskasının elıne gececegını unutma Yorumla naz6283 +1 yıl Öyle bişey olursa vay haline vurur ordakileri hapse girer mk Yorumla naz6283 +1 yıl Gördükten sonra siler Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl 🤣 inşallah knk Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moğuş arkadaşlarıyla birlikte bakarlar aana heyecanlandıracak fotolar at ona 0 2 Yorumla naz6283 +1 yıl Arkadaşlarına asla göstermez mk Yorumla BullsKankan +1 yıl Göstermezmi ahh görseler güzel olurdu yaa Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. evet o kadar mytlu olurki bakip bakip rahatlatir sonra esc gider 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Böyle şeyler için çok ufaksın. Saçmalamanın da bir yaşı olmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lan sevgilin o senin alo. İnsan haber vermeden bile atmalı fotoğraf. Ben sevgilime de diyorum hiç foto atmıyorsun diye 0 2 Yorumla naz6283 +1 yıl Bende öyle yapıyorum kafama göre atıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle yapma işte at sevgiline foto Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yorumları okudum. Çok yanlış bir adamla berabersin ama anlaman mümkün değil gibi. 0 3 Yorumla naz6283 +1 yıl Aynen knk mümkün değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle düşündüm bol şans. Yorumla naz6283 +1 yıl Saol🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok da coşma. Sonra devamını ister. Ayrıca yüzünü de çekme 0 5 Yorumla naz6283 +1 yıl Evlenecez zaten nolacakki ondan başkasıyla evlensem vurur beni ve asla bana dokunduğu yerleri başkasına atmaz tehtit etmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmelerine çok az kala ayrılanları duymuyorsun herhalde? Başkasıyla evlensem vurur beni ne demek ya bu nasıl bir tabir sen böyle biriyle mi sevgilisin Yorumla naz6283 +1 yıl Evet ne bilim psikopat biraz etrafa baksam evde vuruyor ama bişey demiyorum canımı acıtmıyor. İNŞALLAH ayrılmayız ben bırakmam ama onu bilemem Yorumla naz6283 +1 yıl Sıkılamaz İNŞALLAH Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi değilsin sen canım. Evlendiğinde de eve kapatır seni şimdiden hazır ol bunlara Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 353 cevap paylaştı. Koğuşa gösterme ihtimali çok yüksek 0 4 Yorumla naz6283 +1 yıl Asla göstermez Yorumla naz6283 +1 yıl Sikseler onu yine göstermez beni başkasıyla paylaşmaz ihanet etsem yine nudelerimi yaumaz o derece Yorumla naz6283 +1 yıl Yaymaz Yorumla vesvesex +1 yıl İnsanlar nasıl madur oluyor zannediyosun herkes güvendikleri için yapmaz dedikleri için bu duruma düşüyorlar Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Açık foto at da adam işini görsün 0 5 Yorumla naz6283 +1 yıl Açık atacam zaten Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Ne kadar açık mesela bana sevgilim mastürbasyon yaparken video atmıştı Yorumla naz6283 +1 yıl A mantıklı bende öyle bir video mu atsam sence Yorumla naz6283 +1 yıl Ama arka tarafı isted Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Sen bana mesaj at ben sana nasıl atman gerektiğini söyleyeyim bizde o yollardan geçtik Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. At be sevinsin garip 0 5 Yorumla naz6283 +1 yıl Aticam beş aydır çekmiyor zaten Yorumla Kırmızı8 +1 yıl 🙈🙈🙈 at at nasil mutlu olcak tahmin bile edemezsin valla😇😇 Yorumla naz6283 +1 yıl Harbimiii Yorumla naz6283 +1 yıl Çekecem dedi zaten Yorumla Kırmızı8 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
softhayat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl askerde tabi mutlu olur ihtiyacı vardır bunlara 🤭 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç bekleme hemen at 0 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Atacağın fotoya bağlı ne kadar mutlu olacağı 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. 31 malzemesi olur ne olcak 😂😂 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. Postayla mi 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nude tarzında mı 😊 0 2 Yorumla naz6283 +1 yıl Evet Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Baya hoşuna gider hemde 😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl atta öyle direk çıplak olmasın 0 2 Yorumla naz6283 +1 yıl Şekilden şekile girip atmami istedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesala? Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nude mi 0 6 Yorumla naz6283 +1 yıl Evet Yorumla sannoro +1 yıl Sevinir hemen banyoya koşar Yorumla naz6283 +1 yıl Koşsun yazık beş aydır çekmiyor Yorumla sannoro +1 yıl Çeksin işte sorman bile hata hemen at her gün at Yorumla naz6283 +1 yıl Her gün çekmesin beş aydır çekmiyor ilk defa aklımıza geldi atacam bugun Yorumla sannoro +1 yıl Geç kaldın Yorumla
African_Saidu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gtunu at 0 2 Yorumla naz6283 +1 yıl Öyle yapacam😂😂 African_Saidu +1 yıl Arkadaşlarıyla osbir çeksinler sana bakıp
marco_polo Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl cok mutlu olur 0 4 Yorumla naz6283 +1 yıl Sevinsin beş aydır çekmiyor Yorumla marco_polo +1 yıl aynen evet attinmi ona Yorumla naz6283 +1 yıl Atıcam bugün Yorumla marco_polo +1 yıl kac yasindasin Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Hoşuna gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Askerde bazen şartlar zor olur adam cenabet olursa sıkıntı ama bi yandan da görmesi lazım bilemedim 😬
Yok cenabet olmicak direk abdest alacak cenabet gezemez zaten günah
Bazen şartlar zor diyorum işte alamayabilir
nasıl ortanlarda olabılecegının bılıncınde olarak at bence atacaksan
Ne alaka başkasına göstermez sikseler göstermez yüzümü bile göstermiyor
gostermez belkı ama gorebılırler ve bununla bırlıkte o telefonn yakalandıgı zaman baskasının elıne gececegını unutma
Öyle bişey olursa vay haline vurur ordakileri hapse girer mk
Gördükten sonra siler
🤣 inşallah knk
Moğuş arkadaşlarıyla birlikte bakarlar aana heyecanlandıracak fotolar at ona
Arkadaşlarına asla göstermez mk
Göstermezmi ahh görseler güzel olurdu yaa
evet o kadar mytlu olurki bakip bakip rahatlatir sonra esc gider
Böyle şeyler için çok ufaksın. Saçmalamanın da bir yaşı olmalı.
Lan sevgilin o senin alo. İnsan haber vermeden bile atmalı fotoğraf. Ben sevgilime de diyorum hiç foto atmıyorsun diye
Bende öyle yapıyorum kafama göre atıyorum
Öyle yapma işte at sevgiline foto
Yorumları okudum. Çok yanlış bir adamla berabersin ama anlaman mümkün değil gibi.
Aynen knk mümkün değil
Bende öyle düşündüm bol şans.
Saol🙂
Çok da coşma. Sonra devamını ister. Ayrıca yüzünü de çekme
Evlenecez zaten nolacakki ondan başkasıyla evlensem vurur beni ve asla bana dokunduğu yerleri başkasına atmaz tehtit etmez
Evlenmelerine çok az kala ayrılanları duymuyorsun herhalde? Başkasıyla evlensem vurur beni ne demek ya bu nasıl bir tabir sen böyle biriyle mi sevgilisin
Evet ne bilim psikopat biraz etrafa baksam evde vuruyor ama bişey demiyorum canımı acıtmıyor. İNŞALLAH ayrılmayız ben bırakmam ama onu bilemem
Sıkılamaz İNŞALLAH
İyi değilsin sen canım. Evlendiğinde de eve kapatır seni şimdiden hazır ol bunlara
Koğuşa gösterme ihtimali çok yüksek
Asla göstermez
Sikseler onu yine göstermez beni başkasıyla paylaşmaz ihanet etsem yine nudelerimi yaumaz o derece
Yaymaz
İnsanlar nasıl madur oluyor zannediyosun herkes güvendikleri için yapmaz dedikleri için bu duruma düşüyorlar
Açık foto at da adam işini görsün
Açık atacam zaten
Ne kadar açık mesela bana sevgilim mastürbasyon yaparken video atmıştı
A mantıklı bende öyle bir video mu atsam sence
Ama arka tarafı isted
Sen bana mesaj at ben sana nasıl atman gerektiğini söyleyeyim bizde o yollardan geçtik
At be sevinsin garip
Aticam beş aydır çekmiyor zaten
🙈🙈🙈 at at nasil mutlu olcak tahmin bile edemezsin valla😇😇
Harbimiii
Çekecem dedi zaten
😂😂😂
askerde tabi mutlu olur ihtiyacı vardır bunlara 🤭
Hiç bekleme hemen at
Atacağın fotoya bağlı ne kadar mutlu olacağı
31 malzemesi olur ne olcak 😂😂
Gider
Postayla mi