Diğer Birisi vurmuş gibi görünüyor mu, yoksa uykusuzluktan mı olduğunu düşünürdünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Birisi sarhoşken size bunu yapsa affeder miydiniz, çok pişman olsa özür dilese Birisi vurmuş gibi görünüyor mu, yoksa uykusuzluktan mı olduğunu düşünürdünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne affetmesi la bu yaptığı affedilir değil. Hiçmi gururun yok? yazık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşağıda kıza yazdıklarımı oku Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siddet resmen , ne affetmesi kendinize sayginiz olsun. 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Çok geçmiş olsun sana vuran eller kırılsın affetme yasal yollara başvur hakkını ara 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 546 cevap paylaştı. Vurulduğu belli. Morarıklık var biraz, yazıklar olsun yapana. 1 0 Yorumla
dey2m Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl #Gizli üye için adalet abla sen malmisin ayrıl hemen daha kötüsünü yapar hayatını mahveder 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok pişman oldu ama Yorumla dey2m +1 yıl Abla bak seni bir haberde sevgilisi yüzünden olduruldu diye görmek istemem ona göre karar ver hayvanların bile aklı var daha fazla ya Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Uykusuzluk gibi duruyor 1 8 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ahahah oldu pasam, slk misin kizim sen ne affetmesi Yorumla Soran +1 yıl Çok sarhoştum hiçbir şey hatırlamıyorum dedi, resim attığımda bunu ben mi yaptım dedi özür diledi Yorumla Soran +1 yıl Zaten o halde bile sen de bana vur ödeşelim falan demişti Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Affet sen boscer dayagini yer oturursun Yorumla Soran +1 yıl Affetmedim konuşamıyoruz ama İçkiyi bırakacakmış Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yav bas tekmeyi mk anan seni bunun icin mi dogurdu Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim 😞 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Kendi seviyorsan ve kendine saygin varsa affetmezsin. Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. affetmek mi onun ebesini ağlatırım yolarım 1 0 Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uykusuzluğa göre fazla morarmış 1 1 Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl kim vurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne affetmesi la bu yaptığı affedilir değil. Hiçmi gururun yok? yazık
Aşağıda kıza yazdıklarımı oku
Siddet resmen , ne affetmesi kendinize sayginiz olsun.
Çok geçmiş olsun sana vuran eller kırılsın affetme yasal yollara başvur hakkını ara
Vurulduğu belli. Morarıklık var biraz, yazıklar olsun yapana.
#Gizli üye için adalet abla sen malmisin ayrıl hemen daha kötüsünü yapar hayatını mahveder
Çok pişman oldu ama
Abla bak seni bir haberde sevgilisi yüzünden olduruldu diye görmek istemem ona göre karar ver hayvanların bile aklı var daha fazla ya
Uykusuzluk gibi duruyor
Ahahah oldu pasam, slk misin kizim sen ne affetmesi
Çok sarhoştum hiçbir şey hatırlamıyorum dedi, resim attığımda bunu ben mi yaptım dedi özür diledi
Zaten o halde bile sen de bana vur ödeşelim falan demişti
Affet sen boscer dayagini yer oturursun
Affetmedim konuşamıyoruz ama İçkiyi bırakacakmış
Yav bas tekmeyi mk anan seni bunun icin mi dogurdu
Anladım teşekkür ederim 😞
Kendi seviyorsan ve kendine saygin varsa affetmezsin.
affetmek mi onun ebesini ağlatırım yolarım
Uykusuzluğa göre fazla morarmış
kim vurdu
Uykusuzluk vitamin eksikligi var
darbe o.. elleri kırılsın yapanın
Uykusuzluk gibi duruyor
Birisi bir şey yapmış gözüne