Instagram'dan bı çocuk kaç doğumlusun diye mesaj attı bende söyledim neden sordun yazdım merak ettim dedi instadada profil fotom var sadece başka foton varsa atarmisin dedi iki tane normal foto atmak için o ara galeriye tıkladım orada 3 tane hiç indirmedigim hatta normal galerimdede olmayan foto çıktı biri sarışın bı kızdı ve baya +18 bi foto diğerleride normal bi foto tiktok işareti vardı ikisindede anlamadım sonra çocuk hoşsunda baya ama yazdı bende ee yazdım facen varsa istek atiyim dicektim yazdı bende hayır yok yazdım sonra muhabbeti kestim
Telefonuda kapatıp açtım aynı şekilde tekrar Instagram galeriye baktım fotoğraflar gözükmüyordu gitmiş telefonum veya Instagram'ım hacklenmis olabilirmi böyle bişey mümkünmüdür ya virüs taramasıda yaptım bişey çıkmadı
Telefonuda kapatıp açtım aynı şekilde tekrar Instagram galeriye baktım fotoğraflar gözükmüyordu gitmiş telefonum veya Instagram'ım hacklenmis olabilirmi böyle bişey mümkünmüdür ya virüs taramasıda yaptım bişey çıkmadı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin gibi enayiler daha cok kaziklanir. Tanimadigin herife ne diye dogum tarihini soyluyosun her seyini cikarabilir ortaya
Ee yakışıklı denk gelmiş de ondan. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buldun yakışıklıyı sor bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hödük aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gooottymun ikizi dersin reddedesin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser sana aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları gooottune değe değe ardına bakmadan kaçarsın çünkü tipsizim kisayim diye beni kimse sevmez anca olbot bir gün senin de olur diye nasihat verir oysaki bu trilyonluk birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Kacli olduğumu sordu 2000 dedim sadece
Hastamısin aw
Garip bir tip ya bu 165 mi neymis boyu bamya
Ne alaka korkutma gereksiz? Tüm verileri vereyim sana ne yapacaksın merak ettim?
Grifs kanka en kotu adresini bulabilirler tc anne baba senin icin bunlar sorun olmayabilir ama ben bilinsin istemem tanimadigim kisilerin
Gerçektenmi yapabilirmi bu çocuğun hesabı adı soyadı var üstelik takipten çıktım ben sonra bunu
Hesabının sssini aldım hatta unutmiyim adı soyadını diye
Yapabilir tabi 5 saniyesini almaz
TC ne veya ailene ulasmasi için doğum tarihine ihtiyaç yok dostum. Mesaj atan çocukla alakası yok durumun muhtemelen. Gereksiz endişelendirme yani.
Tcme ulaşıp napıcakki hesabımda para bile yok kaldiki hesabım bile yok cekebilecegi para falan yok
Hasbinallaaahh yav adam eglencesine sadece seni korkutmak icin bile yapmis olabilir cok takilma
Ahahahah tcnden para çekemez krediye başvurur belki o da düşük ihtimal. Ama böyle bir durum zaten yok git uyu
Peki teşekkürler cidden korktum telefonumu hackledi falan sandım
Kaspersky antivirüs indir. Tara.
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buldun yakışıklıyı sor bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hödük aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gooottymun ikizi dersin reddedesin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser sana aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları gooottune değe değe ardına bakmadan kaçarsın çünkü tipsizim kisayim diye beni kimse sevmez anca olbot bir gün senin de olur diye nasihat verir oysaki bu trilyonluk birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Zaten tarattım Avast mobile security diye bişey çıkmıyo
Tamam.
O zaman sana soruyorum. Ben tipsizim boyum kısa 164. Bu boyda erkekle çıkar mıydın reelde
Hesabı gizliye çek
Zaten gizlide kimlik doğrulama açtım sifreyide değiştirdim daha napmam gerek ya korktum cidden bişey yapabilirmi ya
Bu çocuk benim takiplestigim biriydi mesaj attı birden siz kaclisiniz ki diye bende 2000 neden sordun dedim merak ettim yazdı
Hiçbir şey yapamaz. adın soyadın yaşını biliyorsa belki bilgilerine ulaşır. Ama veri yükleyemez.
Of hesabim adım soyadımla kayıtlı nasıl ulasirki peki ya
Ben fotolar baktım Instagram galeride yok telefonu aç kapat yapınca çocuk en son bişey yazmış hoşsunda baya dedim diye cevap vermedim korktum takipten çıkarttım oda çıkartmış beni o çocuğunda adı soyadı yazıyor
Verilere ulaşmak kolay zaten de seni olay farklı endişelenme bir şey olmaz.
Nasıl farklı telefonuma erişebilirmi diye soruyorum bu şekilde mümkünmü yani cidden korkuyorum lütfen fotolarimi kullanıp bişey yapar diye
Bide face varsa istek atiyim dedi onada anlam veremedim
Bi sakin ol üst üste bir ton şey yazmışsın. Apple kullanıyorsan kolay kolay verilerine ulaşılmaz. Çocukla hiçbir alakası yok durumun muhtemelen. Android kullanıyorsan kasper veya norton ile taratabilirsin. İçine sinmediyse yedekle verileri ve resetle.
Peki ne ile alakası var çocuğa fotoğraf aticagim an Instagram galeride gördüm fotolari daha önce yoktu böyle bişey direkt olarak o çocuğa zaten bağladım konuyu telefonuma ulastimi acaba diye böyle bişey düşünmezdim o tarz fotolar görmesem zaten
Ben android kullanıyorum 🙄
Muhtemelen android kullanıyorsun. İnstadan foto atarken farklı albümden fotoları gösteriyordu. Yani izin verdiğim çerezlerden olabilir, bulut kullaniyorsan geri yükleme yapmış olabilir vsvs. Çocuğun galerine foto yüklemesi çok zor. Sakin yani devam
Tamam o zaman telefonuma erişemezde dimi hackleyemez telefonumu
Of inan korkudan uyuyamadım bile su saate kadar
İmkansız sakin ol 😇
Sağol çocukta zaten neden takipten çıktığımi bile sormadı huylandirdi beni durduk yere yav
Ver çocuğu dövem
Yok teşekkür ederim neyse artık inşallah böyle bişey olmaz bidaha ilk defa başıma geldi çocukla konuştuğum an oluncada şüphelendim tabi doğal olarak bidaha olmaz heralde indirdiğim bi çok uygulama oluyor onlardan birinden bile olabilir 🙄🙄🤦
Bi galerine bak kırmızı gül fotoğrafı yolladım