Sevgilim tesettürlü?

Arkadaşlar sevgilimle üniversitede birde tanıştık ve sevgili olduk şu an ilişkimizin 7. yılındayız. Kız arkadaşım benim gibi çok rahat biri istediği gibi giyinir giydiklerine asla karışmam zaten kendiside açık giyiniyordu benden böyle bir ortamda büyüdüğüm için alışıktım. geçen yıl nişanlandık 2 ay sonra evlenicez ama hiç beklemediğim bişey oldu kız arkadaşım tesettüre girdi yaklaşık 1 ay oldu. Ailesi yüzünden girmesi imkansız çünkü ailesinde kapalı birisi yok neden diye sorduğumda artık kendimi böyle iyi hissediyorum diyor neden böyle bir karar verdi bilmiyorum. Benim tüm ilişkilerim hep açık kızlarla oldu. Açık kapalı ayrımı yapmam ama bende şok etkisi yarattı.
Artık sadece yanağından öpebiliyorum dudaktan bile izin vermiyor eskiden böyle değildi. eskiden cinsel olarak yakınlaşıyorduk artık ona bile izin vermiyor evlenene kadar yok dedi evlenene kadar sabret dedi. Kendisi bana deliler gibi aşık. bende sevgilime aşığım onu asla kaybetmek istemiyorum. Alışmam biraz uzun gibi sürecek gibi ama ne olursa olsun üstünden gelicem fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Yaşım 25
Sevgilim tesettürlü?