Aşk olmadan evlilik olur mu? Mantık evliliği mi olur bu lütfen yardım edin çok zor durumdayım?

Merhabalar

Ben küçük yaşta evlendim ve önceki evliliğimden 5 yaşında kızım var. Benim şirketim vardi ama boşanacaktım diye şirketi kapattım eski eşim ortak olmasın diye. Şimdi 2022 beri boşandım ve tekrar evlenmeği düşünmüyordum, çünkü yeniden şirketimi kurmak istiyordum.

Bundan iki ay önce biri ile tanıştım çok kanım ısındı. Ben bu adama dedim ki bizden iyi arkadaş olur diye o da tatbiki diye konuyu kapattı. Biz beraber çök derin sohbetler ettik ve adam çok namuslu beni rahatsız edecek hareketleri yoktu o yüzden evime kabul ediyordum beraber çay, kahve içerdik yemek yerdik sohbet muhabbet ediyorduk.

İyi arkadaş olur bizden dediğimden bir hafta sonra benim evde bana yoğun hisleri olduğunu söyledi. Tüm içini döktü bende özür diledim ama benim onu bir arkadaştan ötesini görmediğimi söyledim. Çok üzüldü ama vazgeçmedi bana çiçekler, hediyeler aldı kızıma da hediyeler aldı kızım ile çok güzel ilgileniyor kendi üniversitede yüksek lisans mezunu ve harika zeka oyunları oynuyor kizim ile. Benim kizim onun hastası oldu ve o da kizimi kizindan ayırmiyor. Kizim ile olan bağı beni çok etkiledi ve bana verdiği değer kimse bana bu hayatta vermedi. Benimle çok güzel konuşuyor beni mutlu etmek için elinden geleni yapiyor. Hayatımda hatta çevremde böyle biri görmedim.

en iyi arkadaşım, annem, hatta abim ile tanıştı ve onlar hepsi onu çok seviyor. Annem ve en yakın arkadaşım sakın onu kaçırma diyor böyle adam bir daha karşına çıkmaz diyorlar.

ben bundan 2/3 hafta önce benimde duygularım oluştuğunu söyledim ve onunla bir yola girmek istediğimi söyledim. Bu şimdi hemen evlilik söz nişan falan konuştu. Ben ama kendimi hazır hissetmiyorum. O benim geleceğime engel olmaz çünkü o da kariyer sahibi olmami destekliyor. Hatta şirket istersem aç ama istersen okulda kaldığın yerde devam et (hukuk) oku ben sana destek ederim diyor. Çocuğa da bakarım evin gelir gider ne varsa üstlenirim diyor.

ama benim çok büyük sorunum var…. Onun duruşu, karakteri, tarzı, giydikleri, hatta kokusu beni etkilemiyor hatta çok soğutuyor. Çok fazla kibar ve duygusal artık kadınsı gibi oluyor. Kokusu çok kötü ama nasıl olur anlamıyorum çünkü temiz ve kaliteli parfüm kulanıyor. Bazen çocuk gibi kafasını koyuyor göğsüme ve utangaç bir şekilde küçücük kelimeler kulanıyor. Bir kaç gün önce beni öptü dudağımda çok kötü hissettim kalktım sigara içmeye. Sonra yeniden öptü dilini soktu benim aşırı midem bulandı. Günlerce aklıma geldikçe kötü oluyorum. Hoşlandığım biri olsaydı bu beni rahatsız etmezdi ben cinseliği güzel bir şekilde yaşamayı bilirim ve yaşatmaya biliyorum, yani orada sorun yok. Ama ben bu adam ile beraber olamam. Ben çok büyük hata yaptım kızım ve çevrem çok seviyor ve bağlandı onu geçtim o kadar duygusal ki canına kiyar bu adam beni çok seviyor çok aşık bana. Süper bir babalık yapar kızıma beni mutlu etmek için her şey yapar. Kariyer olmama destek olur ve okumaya devam edebilirim. Mal mülk sahibi oluruz beraber çok güzel başarılar edebiliriz ama hiç bir şekilde hoşlanmiyorum…

Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu nasil sildbilirim?
Aşk olmadan evlilik olur mu? Mantık evliliği mi olur bu lütfen yardım edin çok zor durumdayım?