Güncellemeler
+1 yıl
Ya bilen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kirpiklerim döküldü ipek kirpik yaptırdım kendi kirpiklerimde gitmiş baya hemde hiç yoklar nasıl yerine çıkar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben önceden sarımsak yaği kullanıyordum uzaması için ama merak etme bir aya kadar kendiliğinden çıkar benim bı keresinde kirpikler yanmişti tekrar çıktı.
İyi bir kirpik serumu al. Ben de bu sebepten ipek kirpik yaptirmiyorum yaptirmam da. Ne kadarniyi bir yere yaptirsak da dökülme yapabilir.
Of bana yardım et serum önersene napıcam çok üzgünüm çok
Arifoglu kirpik serumu kullanmistim ben uzatmisti. Korkma kökü sen de o kökü tekrar canlandirman gerek ama masaj falan da yap. Kullanirken göz tansiyonu iltihabi olmamaya dikkat et o yüzden geve boyunca öyle uyuma gün içinde ara ara sür sonra gözünü güzelce temizle ve kirpik diplerine masaj yap her gun
Bende arifoğlu kullandım ama bende işe yaramamıştı eskiden şimdi hiç kirpiğim kalmadı nerdeyse ve ben ne kullanıcam napıcam bilmiyorum :(
Ben saclarimi gurlestirmek için yılan yağı kullaniyorum. Gerçek yılanın yağı arastirabilirsin çok etkili ve yeni saclar cikardi bebek saclarimi uzatti. Belki kirpikleri de uzatiyordur bi arastir. Ama ipek kirpik yaptirdiginda kirpik diplerin oksijensiz kalmistir ve dokulmustur bir kac aya çıkar korkma
Çıkar mı gerçekten :(
www.trendyol.com/.../premium-yilan-yagi-sekillendirici-konsantre-kas-ve-kirpik-terapisi-p-118722411
Sence yorumlarda iyi işe yararmı bana fikir söyler misin
Ben trendyoldaki urunlere ve saticilara cok guvenmiyorum ya hepsinin gozunu ticaret hirsi burumus. Aktardan almani oneririm
Ama iyi de olabilir bana çok iyi geldi yilan yagi. Efsane de nemlendiriyo kreatin yapmis gibi oluyo sacim
Deniycem çok sagol :)
Rica ederim basimin belasi djskkd sonunda yeni bi soru daha sormadin. Şaka şaka 😅 inşallah kirpiklerin eskisinden de gür çıkar 🩷
Hifu ya da mezoterapi yaptırdın mı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!