Doğulular (deniz görmüşleri de dahil), batıda olmasalardı Batı nasıl olurdu?
Suç oranında çok büyük düşme olmaz mıydı?
Doğulular (deniz görmüşleri de dahil), batıda olmasalardı Batı nasıl olurdu?
Suç oranında çok büyük düşme olmaz mıydı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olay doğu ile alakalı değil yalnız. Mültecilerden dolayı tamamen
Doğu ile de alakalı.
İzmirdeki Taksici cinayeti güncel örnek.
Katılmıyorum o tamamen ceza sisteminden dolayı ayrıca eğitimsizlikten. Doğuda huzur olan buna göre birçok şehir var en büyük örnek buna göre Tunceli derim. Kısacası katılmıyorum
Arazi anlaşmazlığı oluyor birbirlerini öldürüyorlar Doğuda.
Arkadaş ne alaka bunun doğuyla alakası ki anlamıyorum. O olay dediğim gibi karakterle ve ceza sisteminin yetersizliği ile alakalı. Tecavüz eden iki günde çıkıyorsa. Adam öldüren 3-5 yıla çıkıyorsa basbaya sorun vardır bu işte
Batıda adam öldürenler de genellikle Doğulular oluyor.
Taksicileri kim öldürüyor? Egeli öldürmüyor.
Ya da psikopat taksici minibüs şöförleri Egeli değil, Doğulular.
Yok arkadaş öyle olsaydı o mantıkta ülkenin en belalı şehri Adana olmazdı bu mantıktan. Boş bir teori. Ülkedeki insan ayrımcılığını bırakıp asıl gerçeklere odaklanmanız lazım
Abicim tamam sal beni vazgeçtim senle konuşmayacağım senle
Adananın Doğudan çok göç aldığını bilmiyor musun?
Arkadaş ben okuyazarlık oranı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bunun. Tamamen karakter ve ülkedeki ceza sistemi ile alakalı. Neyse açıkladığımı düşünüyorum gayet gerisi size kalmış
Adana'da okuyorum bu arada neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum rahat ol.
Arkadaş off tamam be. Benim ülkedeki ne doğuya ne de batıya düşmanlığım var gayet de biliyorum her şeyi. Siz bilirsiniz gerisini
Adana'da Doğulular haricinde bir de Cono denilen çingeneler var.
Arkadaş var yok demedim zaten. Adana'da çingeneler de var. Ben ülkemin insanını seviyorum genel olarak ne kadar pislik insanlar da olsa bir kısmı. Neyse boş bir tartışma İçerisindeyim. Bana göre şu an en büyük sorun mülteciler ve olmayan yargı sistemimiz. Neyse hadi iyi günler
doğu çok güzel valla