Diğer Of niye hepiniz uyudunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor uyumayın kalkın Güncellemeler+1 yıl tamam uyuyalım artık Of niye hepiniz uyudunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hoooorrr.. horrrr.Zorttt. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😐 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl :D :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl jdlskskdmd Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. O saatte seni bulsaydım sohbet ederdim bende çok aradim 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Hala uyuyolar utanmazlar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl kalkın demedim mi ben size ya Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Ben daha yatmadım bıle cok ayıp Yorumla Just-can +1 yıl Hadi biz uyumadık sem neden uyumadın Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uyumsdim uyandim ofisime geldim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben daha yatmadım bile 0 0 Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyumadık ama uyuruz birazdan artık 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnek obasııııı 😂 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Gel konusalimm ozamn bebiss 0 1 Yorumla kanadalıMen +1 yıl Git uyu baska ne yapcan bu saatte Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Burdayız 😀 1 3 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Sen sabah akşam buradasın reis. Yorumla Soran +1 yıl @Aristokratımsı sen de mi öylesin Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Yakalandım. Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 656 cevap paylaştı. Benim 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Napıcan bizi 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kalktık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İsmin ne 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uyumana izin vermiyorum kadın Yorumla Soran +1 yıl maço erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maço falan bilmem ben uyumayacaksin lan Yorumla Soran +1 yıl Sus döverim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyumuna izin vermiyorum kadın bundan sonra ben ne dersem onu yapacaksin anladın mı Yorumla Soran +1 yıl özür dilerim beyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil kadın. Bana itaat et. Canımı ye. Saçlar topuz olacak. Tertipli olacaksın. Tembel olmayacaksın. Giyim kusamina dikkat edeceksin. İsmini zikir etmedin Yorumla Soran +1 yıl ipek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İpek sen benim neyimsin Yorumla Soran +1 yıl karınım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harikasin kadın . İşte böyle. Buradan konuşmak da igrencmis. Yani yorum kısmında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hoooorrr.. horrrr.
Zorttt.
😐
:D :D
jdlskskdmd
O saatte seni bulsaydım sohbet ederdim bende çok aradim
Hala uyuyolar utanmazlar
kalkın demedim mi ben size ya
Ben daha yatmadım bıle cok ayıp
Hadi biz uyumadık sem neden uyumadın
Uyumsdim uyandim ofisime geldim
Ben daha yatmadım bile
Uyumadık ama uyuruz birazdan artık
Bu seni hiç alakadar etmez
Uyudum uyandım
İnek obasııııı 😂
Gel konusalimm ozamn bebiss
Git uyu baska ne yapcan bu saatte
Nskssmsks relax sakin ol
Burdayız 😀
Sen sabah akşam buradasın reis.
@Aristokratımsı sen de mi öylesin
Yakalandım.
Uyumadık yeğen
Uyandımm😢
Benim
Kim uyudu
Napıcan bizi
Su dök uyansınlar
Gunaydinnn
Duydunuz kalkın dendi hadi kahvaltıya 😀
Kalktık
Kalktım
Uyumuyoruz
İsmin ne
Ben uyumana izin vermiyorum kadın
maço erkek
Maço falan bilmem ben uyumayacaksin lan
Sus döverim
Uyumuna izin vermiyorum kadın bundan sonra ben ne dersem onu yapacaksin anladın mı
özür dilerim beyim
Sorun değil kadın. Bana itaat et. Canımı ye. Saçlar topuz olacak. Tertipli olacaksın. Tembel olmayacaksın. Giyim kusamina dikkat edeceksin. İsmini zikir etmedin
ipek
İpek sen benim neyimsin
karınım
Harikasin kadın . İşte böyle. Buradan konuşmak da igrencmis. Yani yorum kısmında
Herkes ayakta
Uyumadım.
Burdayım
Yooo kalkmisim
Uyumuyoruz