Diğer Bavullarınız hazır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Süper Dünya" keşfedildiKimler gidiyor bakalım?Dünya'ya 137 ışık yılı uzaklıkta, yaşanabilir bölgede bir ötegezegen keşfedildi. www.cnnturk.com/.../super-dunya-kesfedildi-137-isikyili-uzakta Ah bir şey yazmayı unuttum yolculuk birazcık uzun sürebilir 137 ışıkcık Bavullarınız hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hadi nerde kaldınız ben geldim bile 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :) hoş gelmişsen Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Neden biz gidiyoruz ki o kadar yolu. Mümkünse dünyanın içine eden kesimi füzelere doldurup yollasınlar. En azından bir faydaları dokunur belki. 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı ama oraya bir füzenin ulaşması ahooooo yakıt israfı Yorumla ZzAllalone +1 yıl Ulaşacağını kim soyledi🤭🤭. Onları füzeye bi bindirsinler dooğru en yakın kara deliğe. Bulunan gezegende yaşam ihtimali varsa o ihtimalide bitirirler yoksa. Yorumla Soran +1 yıl Eledir ama ya kara deliğin sonunda hiper düper hıza olaşıp bizden erken varsalar Yorumla ZzAllalone +1 yıl Olur mu ki?🙄 Vaz geçtim başka çözüm bulmak lazım. Yorumla Soran +1 yıl Yakıtı uzaya çıkabilecek kadar dolduralım zaten pahalı , suçu eflasyona atarız Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla ZzAllalone +1 yıl Bak bunu tuttum😁 Gerçi sonradan tepemize yağmasın bunların kemikleri filan. Her şekilde baş ağrısı herifler kurtuluş yok🤦🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Yakında uzaydaki metalleri eriteceğim kim bilir bir kaç kemikten bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Carbon elementi iyidir metalleri sertleştirir hihihi Yorumla ZzAllalone +1 yıl Fayda mı sağlamış olacaklar diyorsun? Biz bu konuyu ilgili ve bilgili yerlere danışalım seninle. Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bilinçli olarak değil bu tam bir tragedi :) Yorumla ZzAllalone +1 yıl En son başı yanan biz olmayalım bari🤭 Yorumla ZzAllalone +1 yıl Hmm trajedi dedin beni vurdun, ne zaman başlıyoruz. Bu arada sorunu katlettim galiba pardon🤭 Yorumla Soran +1 yıl Takılma keyfine bak. startı beklersen ohoo çok geç kalırsın Yorumla ZzAllalone +1 yıl Geç kalınmışlıklar değil mi zaten bizi yoran diyeyim ve sana iyi akşamlar dileyeyim🙂👋🏼 Yorumla Soran +1 yıl Saygı ile şapkami çıkarıyorum (charli gibi) teşekkür ederim ve sizede iyi geceler demekteyim lakin kelimeleri kullanmıyorum :) Yorumla ZzAllalone +1 yıl İşaret dili bilmiyorum ama Charlie abimiz bir yolunu bulur sanırım 🙂 teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla ZzAllalone +1 yıl Eig için teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla Soran +1 yıl Önemli değil ben teşekkür ederim Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Kesin orada yaşayan başka varlıklar vardır buna yüzde bir milyon eminim. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl İnsan olmasından daha iyidir bence ahahha Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Uzaylımsı insansı tuhaf varlıklar vardır işte ayy içim tuhaf oldu korktum be 😂 Yorumla Soran +1 yıl Korkmayın yanınızda browni varsa atlatma imkanınız olabilir Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Yar ben browninin tâ kendisiyim sjsjjs Yorumla Soran +1 yıl Aboooo vışş işte bu problem olabilir. Sizi kek zannedip yiyebilirler qıyamam leeee Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl 🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Ben sabaha çıkıyorum yola 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaninda ne alacaksın kardeş bavuldan ziyade zira yol çok uzun
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oraya araştırmak için gitmek lazım asıl yaşamaktan ziyade 1 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bu yolculuk icin bavula gerek yok bence ki zaten ruhlar dehset hisli yol aliyor. 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Beni geçerken alsınlar ya valize gerek yok 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiçmi gerek yok emin misin Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ben orada hallederim Yorumla Soran +1 yıl Tamam size g7veniyorum bu konuda Yorumla
KARNIVOR Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. sabaha karşı çıkmak lazım yola o zaman. serinde.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yolculuk yapmayı biliyorsunuz efenim Yorumla