Güncellemeler
+1 yıl
Aklımı karıştırdınız
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bişey yapmadı
Sürekli onlara gittiğim zaman böyle elleriyle şlap şlap yapıyo, bana çapkın çapkın bakıyo, tuhaf sesler çıkartıyo (inleme gibi) el hareketi çekiyo, bazen üstüme doğru yürüyor ittiriyorum. Şakacı biri seviyorum onu, ama dün gittiğim zaman hani onlarda kalcam ya, gece 3 de dikkat et dedi sinsi sinsi gülüp aishaj Bizde güldük arkadaşımla. zaten hep öyleymiş kardeşi, ama ben gidince dahada kuduruyomuş. Neyse ben zaten şüphelenmiyorum benden 4 yaş küçük. Öylesine canım sıkıldığı için soram dedim 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni orada yapar sakın yalnız ya da onun evinde kalmabir fırsatını bulur dalar yatagina
Yok ailesi var biz ablasıyla salondayız 6 da işe gitcek
İyi aman başına iş acma
Odaya onu da alın yerde yatsın 😁😹 saatini her dakika başı kur gözünü kırpma
Bişey yapmaz be
Tamam o zaman aranıza yanınıza giremediği için gıcıklık yapıyor alın işte bişi yapmazsa😄
Öylesine uğraşıyo işte
Alın yanınıza kıZkıZa eğlenin yalnız kaldığı İçin size sarıyor seni görünce coşuyormuş mahrum etme güzelliğinden
Dalga geçme
Ciddiyim itmeyin aranıza alın sohbet muhabbet sonra paketlersiniz odadan böylece bulaşmaz fazla
Geliyo zaten film falan izliyoz o hep böyle velet işte mxalmzlalqlq
tamam eğlenin takma kafaya
😳
Didişmek hoşunuza gidiyor işte sende uğraşmayı seviyorsun ufak gördüğünden ama😀
Bunaldım ya banene neyse ne velet daha napabilir annesi evdeyken
Merve’lerde misin 😂
Arkadaşımdayım
Ya şaka yapıyorum onu bile anlamıyon 🤣 farkındayım
Yaw gece gece kurucagin senaryoya sokim
Ben bile düşmedim o derece :))
Senaryo olsa böyle aptalca mı olur sence
Fırsatını bulursa fazlasını yapar.
Yapmadı
Psikopat heralde ruh hastası aw
Ne oldu bişey yaptımı
Yok
Aman iyi gece falan gelip donunu sıyırabilirdi
Trolllum diye bağiriyor mdjdhsahah
Kalma o zaman ya ben hayatta gitmezdim
Bişey olmadı guveniyom ztn ben kaç yıllık arkadaşım
Kızlara ilgisi var demek kl
Gay gibi sesler de çıkartıyo valla korkuyom ha ani hareketleri var birden bağırma korkutma üstüme yürüme gibi değişik hareketleri var
Gay olsa snaa şaplak atmaz, ergen ve azgn seni sksi buluyor ve hayal ediyor demektir
emin misin sürekli bilgisayar başında oyun oynuyo oynarken de şlap şlap sesler çıkartıyo arada sadece yanımıza gelip böyle yapıyo şakacı biri
Evet bende o yaşlarda oynardım ve ergenken erotk video izleyip hayal kurarsın, bunu yeni yeni yapmaya başladığı için sana dokunarak daha fazla tatmin oluyor
Sanmıyom şaka yapıyo işte
Şaka mı :)) temas var bende olsam şaka yaparım ve sana dokunurum başka kalcana şplk dışında bir teması oluyor mu
Kalçama şaplak atmadı ama ben arkadaşımın yatağında oturuyom hep ikisinin odası üstüme geldi tişörtümden tutuyodu aşağı doğru kaydı biraz biz güldük yani canım biraz kardeşi
Seni görmek için aşağı çekti tişörtü işte
Abla kardeş sana yürüyorlar
Lezbiyen değil ki arkadaşım
Sen şaplak atıyor musun? Ancak kardeşinin yanında sana bunları yapması hoş değil
Bende bazen onun taklidini falan yapıyom bide ben rahatsız olmuyom ki siz neden böyle dediniz bi tuhaf oldum 😥
Kız kısayken olur ancak erkek kardeşi varken olması doğru değil erkek ergenliğe girince kadın arzlar o yüzden seni arzulayabilir. Yanında dekolte şort bir şey giyiyor musun
Yazın giyiyodum ama ama o zamanlar kardeşiyle samimi değildik o kadar çok görmüyodum
Fiziğin iyi ve güzelsende bide öyle giyindiğinde sonuçta yabancı bir yer dikkat çeker yani bu kadar rahat svşme sesleri çıkarıyorsa anlamalısın artık büyüdüğünü
Tamam bişey yapamaz ama dimi evde annesi babası varken zaten ablasıyla arkadaşım
Yok yapmaz canım o kadar değil sadece sana dokunmak için bahane arar o kadar yaşı kaç ki
15
Tam ergenlik çağı işte, ilk erotk video izleme yaşları erkekler kadınlardan daha düşkündür
Dün mü gittim
Bnce suphelenmelisin😂
Neden?
Seni götürmeye calisiyo bu saydiklarin normal mi sence
Götürmeye derken şakacı biri diyom biraz daha açık konuşur musun
Seni * istiyo olabilir sana iş atiyo anladın mı daha açık yok cnki😂
* sks yapmak
Yok be tanıyorum onları ablasıyla yıllardır arkadaşız
Valla saydigin şeyler hiç normal değil canm fazla güvenme bnce gotu kolla yani 😂😂
Bişey yapamaz ki evde annesi falan var arkadaşım var
şu an ordamisinnn
Özelden bı yazarmisinnnnn🤭
Evet
tamam hele bi yaz banaaaaa
Sen yaz
Yazamıyorum malesf Exper ytmiyo sen yazabilirsen güzel olur☺️
Hadi yaz ama artikkkk🤭
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyo
Vay hain uygulama neden öyle bişe diyo😂
Telegram versen yazarmisin?
Instagram ver fake bi tane
Dlddbdms ekleee🤭
Bekliyorum☺️
Tm
Sende ver istersen ben bulayım hemen
Sabah oldu zaten😂😂
Yazdım
Senaryo güzel
Olmuyacak bişey mi söyledim ben senaryo diyosunuz? ayrıca seneryo olsa böyle malca olmaz emin ol.
Senaryo olsun olmasın güzel bence sjxjs
Nesi güzel? şüphelemem mi gerekiyo anlamadım yorumdakiler ne diyo
Şüphelen sana kayacak gibi
Öff saçmalama hep öyle o ya onu ciddiye alan mı var zllalxklqllslal komik güldürüyo hep beni
Hoşuna da gidiyo gibi sjxjs
Yok be Lalkxk
Sus yalancı jsjxjs
Özele gelsene skxkd
tipin falan iyide gelirim kumral mısın sjska
Geldiğinde öğrenirsin skxkd
Kalma
Gitme yapar
Anlamadım
Taciz eder yine
Babası annesi evdeyken mi delirdin mi
Sen mutfağa gidince gelirse
Ee gelirse nolcak napabilir ailesi evdeyken? Yıllardır ablasıyla arkadaşım zatn
Ellese mesela dayasa ya da
Bağırırım?
Yaptı mı hiç
Yok la
Bakıyor mu sadece
Açıklamayı oku yazdım
İyi niyetli değil
O kadar yakın olsak bile? ailesi falan gidip geliyoz hep, öyle insanlara benzemiyolar ki yıllardır arkadaşız bide şakasına yapıyo olmasın? emin misin normal değil mi yaptıkları? annesi bazen kızıyo o hareketlerine😱
Bence değil ergen di mi bu
Evet ergen
Meraklı işte bu işlere
Hoşuna gidiyorsa ben yapayım
fanteziye geeeel
Allah belamı versin gerçek
çok komik ya ahahah
al arkanda yatsın sfasfasf
Şüphelemem mi gerekiyo bişey der misin boş bis yorum yapmayın her b*ka troll diyosunuz
ama çok komik inanılması çok zor bir şey
yani ne diyeyim varsa böyle bir şey çocuk libido transına gidiyordur
çok mu safsız bi açıktan yaz
Safsiz? Anlamadım
seksi misin
Manken gibi fiziğim işte tatlıyım çekici de diyolar niye sordun ki
foto atsana
Anan atsın
annen şu an altımda inliyor