Az önce büyük köpek takım yıldızını da buldum çok mutluyum! Yıldızları izlemeyi seviyorsanız bu gece gökyüzü çok net görünüyor en azından benim kaldığım yerde öyle.

Az önce büyük köpek takım yıldızını da buldum çok mutluyum! Yıldızları izlemeyi seviyorsanız bu gece gökyüzü çok net görünüyor en azından benim kaldığım yerde öyle.

Bayılırım hatta tavanda lamba değil cam olsun isterim çok hoş yahu 😍
Şu koca alemde nasıl ufak kaldığımızı, karablığın içinde bile onu güzelleştiren umut ışıltuları olduğunu hatırlatıyor. Heyecanlanıp uzaya kaçasım geliyor
Kesinlikle ben de çok isterim🥺
Nasip olur mu be 🥹
Tavanda cam belki olabilir ama uzaya kaçmamız şu an için mümkün görünmüyor xncjsnxns yine de bu hayal kurmamıza engel değil🥹🫶
Tabisii yarın ola hayrola belki Alper Gezeravcıya destek gerekir ehhehe
Hahahah onu unutmuşum. Evet halihazırda beklemeliyiz🤭
Teşekkür ederiim
Rica ederim🌟
Işık kirliliğinden çok azını görebiliyorum, ay ışığının ve yapay ışıkların sıfır olduğu bir gecede gozlemlenirse solukta olsa andromedayi dahi çıplak gözle görmek mümkün, basit bir teleskopla ya da süper zoom yapan bir kamera ile çıplak gözle görülebilen yıldızlardan çok daha fazlasını girebilirsin, ayın kraterlerini, Satürn'ün halkalarını vs görebilirsin.
Evet haklısınız maalesef ışık kirliliği çok fazla o yüzden elektrikler gittiği zaman bir ben seviniyorum evde, teleskop almayı da çok istiyorum
Anlıyorum teşekkür ederim🌟
Cevap
3Cevap
Evet yıldızları izlemeyi seviyorum tabi ki de
Bakarım bende uygulama var telde gökyüzüne çevirince isimleri çıkıyor sky view Lite
Teşekkürlerr ben de bir tane kullanıyorum Stellarium
Rica ederim
Evet ben severim dalar giderim hayallere huzurlu oluurum
Ben de öyle🌟
Gökyüzüne baktıkça bir kafesin içimdeymişim gibi geliyor
Yıldızlarının hırsızlariii mii vaarrrr
Tutamam tutamammm hep yeni bir gün doğaarrrr
bizim burada aksamları yıldız olmuyor
Arkadaşlarim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?