Komşum sapıklık yapıyor. Ne yapmam lazım?

Müstakil evlerden oluşan bir sitede oturuyorum tek başıma yaşıyorum. Pencerelerimiz birbirine bakıyor ve benim evimin kapısıda onun balkonuna ne zaman perdeyi açsam adam orda oluyor sanki benim açmamı bekliyor. Bazen kapıma çiçekler koyuyor. Köpeğimi sevme bahanesiyle hudutlarıma giriyor bazen ben mi art niyetlim diyorum bilmiyorum. Sabahları yürüyüşe çıkıyordum yürüyüş saatimi erken saate aldım adam yine takipte bazen sizde de elektrikler gittimi diye geliyor akşam kapıma ama evinde elektrik var. Öyle açık açık şeyler yapsa ağzını burnunu Kırcam ama yapmıyor beni paranoyak yaptı. Ne yapsam yardım edin. Daha bir sürü şey yapıyor. şu an bile eminim benim evi gözetliyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz? Bugün de bana kek getirdi tabağa "afiyet olsun meleğim" yazmış. Keki veriyorken kek yaptım kokmuştur komşulara veriyorum size de getirdim dedi ciddi normal bir şekilde bende teşekkür ettim korkarak sonra beni kahve içmeye davet etti bende şu an değil kısmetse başka zaman dedim korkudan :(((( lanet olsun bu adamın amacı ne psikopat olduğunu düşünüyorum artık buradaki yorumlardan :(
Komşum sapıklık yapıyor. Ne yapmam lazım?