Senet ile aldıysanız icra takibi başlatılır, tebliğden itibaren 10 gün beklenir, sonra banka hesaplarının tapu ya da araçlarınıza haciz konulur , evinize de belki hacze gelirler, senet imzalamadı iseniz tebligat size tebliğ edilir,7 gün süreniz var, itiraz ederseniz takip durur dava açarlar,1,5 yıl dava sürer ama sonrasında vekalet ücreti falan çok para ödersiniz, itiraz etmezseniz de diğerinde yapılan işlemlerin aynısı olur
Çalışıyomuşun ana borç bide avukat ve dosya masrafı ekliyorlar bu süreç Şöyle işler çalışıyorsam haczi maşına koyarlar çalışmıyorsam aileden birine mutlaka dekont hacizli bir şekilde gider yani içeri atma eve icraya gelemezler ondan korkma bu kredi kartı borcuysa taksitlendirme isteye bilirsin onuda zamanında yatırma sözüyle tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Borcunuz nereye, senet borcu mu fatura mı kredi mi
Mağazaya taksitli ürün aldım ödeyemedim
Senet ile aldıysanız icra takibi başlatılır, tebliğden itibaren 10 gün beklenir, sonra banka hesaplarının tapu ya da araçlarınıza haciz konulur , evinize de belki hacze gelirler, senet imzalamadı iseniz tebligat size tebliğ edilir,7 gün süreniz var, itiraz ederseniz takip durur dava açarlar,1,5 yıl dava sürer ama sonrasında vekalet ücreti falan çok para ödersiniz, itiraz etmezseniz de diğerinde yapılan işlemlerin aynısı olur
7 gün içinde itirazda bulunursan durdurursun takibi. yoksa kabul etmiş sayılırsın
Arar arar tehdit ederler eve gelirler bir şey almadan giderler maasina haciz koyarlar varsa o kadar
Nereden verildiyse gidip yapılandırma vs yapmalısın
Borcun miktarı nekadar
Faiziyle 28 bin felan
Çalışıyomuşun ana borç bide avukat ve dosya masrafı ekliyorlar bu süreç
Şöyle işler çalışıyorsam haczi maşına koyarlar çalışmıyorsam aileden birine mutlaka dekont hacizli bir şekilde gider yani içeri atma eve icraya gelemezler ondan korkma bu kredi kartı borcuysa taksitlendirme isteye bilirsin onuda zamanında yatırma sözüyle tabiki
Eve neden icraya gelemezler?
Tebligat geldi mi
Evet
7 gün içerisinde itiraz etmezsen borç kesinleşir artık haci yapabilirler
İyide ben ailemle kalıyorum neyim var ki neye haciz koyucaklar evde 28 binlik bişey yok
Maaş vs alıyor musun mesela
Yok 3 aydır işsizim
O zaman alabilecekleri bişey yok ama sürekli faiz işler ve işe girdiğinden bişey edindiğinde haciz gelir yani ödeme yap ve kurtul
Bana yazar mısın
Toplam borc ne kadardi ve ne borcu
Korkma boş ver
Ne borcu
Bir mağazadan taksitle ürün aldım ödeyemedim
Miktarı ne ki parça parça ödesen
28 bin
İşin var mı? Varsa yapılandır parça parça öde. Uyapdqn bakabilirsin icra dosyasına