Amerika'da 50 tane eyalet var hepsi bir ülke gibi ve benim şaşırdığım nokta bölünmeden Birlik içinde nasıl kalabildikleri
Avrupa Birliği gibi bir oluşum Amerika'daki birlik yıkılması çok kolay bence sizce?
Amerika'da 50 tane eyalet var hepsi bir ülke gibi ve benim şaşırdığım nokta bölünmeden Birlik içinde nasıl kalabildikleri
Avrupa Birliği gibi bir oluşum Amerika'daki birlik yıkılması çok kolay bence sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abd yikilmaz dunyanin supergucudur bizden habersiz hic kimse birsey yapamaz biz supergucuz ne istersek o olur dunya da
Ne alaka Roma imparatorluğu kadar süper bir güç yoktu ona bakarsan?
nasil yoktu osmanli imparatorlugu vardi begenmediginiz
Osmanlı ve Amerika Roma imparatorluğu'nun köpeği bile olamaz
suanki dunya gucu biziz ABD olarak biz ne dersek odur dunyayi biz yonetiyoruz sizinkiler gibi devletimize hainlik etmeyiz halkimiz dis durumlarda birdir kulturludur herseyde ustunuz zirvedeyiz iki parti gerektigi yerde dis durumlarda bir olur secmeni ve partiler olarak sizinkiler gibi her boku elestirmez amerika halki :D
kes lan dogu romayi kim yikti s urtuk begenmediginiz osmanli padisahi sultan ikinci mehmed yikti yeni baslatti simdi git agla
Bence bilmediğin ve görmediğin şeyler hakkında yorum yapmayı bırak
Roma imparatorluğu yıkıldıysa ben başka hiçbir şey bilmiyorum
Abi git yemek yap temizlik yap sen böyle şeylere kafanı yorma
Evet Allah'ın cahilleri tarih bilmez şey yapmaz Amerika'nın ne olduğunu bilmez Allah'ın kıroları burada yorum yapar
1400 senelik koyun sürüsüne bağlı olan bi insana ne anlatsan boş canım hadi sal beni en zeki sensin en iyisini sen biliyorsun
Hadi kaybol lan asgari ücretle çalışan hadi ilkokul mezunu
Tamam abiii
Asgeri ücretle çalışan diye insanları küçümseyen biri ancak malum kesimden olur