Erkek arkadaşım tekrar döner mi?

Yaklaşık bir ay süren bir arkadaşlığım oldu.
Onunla bir konserde tanıştık.
Daha sonrasında sohbet muhabbet iyi geldi ikimize de.
O bu durumu ilişki ye çevirmek istedi ben ilk başlarda karşı çıktım.
Aramızda 6 yaş fark vardı ve bu durumu düşünmememi bana uyum sağlayacağımı dikkat edeceğini söyledi.
Yaklaşık her gün mesaj atıyordu her anımızı bir birbirimize paylaşıyorduk.
Bir kez olsun cinselliği gile getirmedi ona güvenmemi istemedi.
Ben güvendim ve kapımı ben açtım,
İlk görüşmemizde annesini kaybettiğimi ve bir boşanma sürecince olduğunu ve söyledi.
Durumu dürüstçe anlatınca sonuçta ayni evde yaşamıyor oldukları için bu durumu ile onu kabul ettim ( dava dosyasına kadar yolladı eminim ). Bana seninle niyetim ciddi birbirimizi tanıyalım bana hayatında yer aç dedi ona bu konuda zaman verdim.
Kapıma kadar bırakıyordu geç kaldığımda kıskanıyordu.
Bir ay sonra bir anda görüşmeler eski volümünde olmadı
Arayacağım diyim beni aramayı unutmaya başladı.
İlgisinin azalmasına yoğun olduğunu söylüyordu ve yanıma gelmeleri azalmaya başladı.
Ona neden olduğunu sordum sitem ettim beni bu yola seni soktun şimdi neden beni yalnız bırakıyorsun dedim.
Bir şey ya vardır ya yoktur dedim.
Olumsuz bir durum varsa söyle yoluma bakayım dedim.
Hiç bir şey söylemeden çekip gitti. Sanki tamda bunu istiyormuş gibi sessiz ce çekti gitti.
Daha benimle konuşmadan karar verdik ayrıldık demiş.
Ben durumun o şekilde olmadığını söyleyince arkadaşlarına ben hayatımda ciddi ilişki istemiyorum dedi ve benim telefonlarımı bile engellemiş.
Hoş onu hiç aramadım o sözden sonra ama onun ne olursa olsun kötü bit insan olduğuna inanmak istemiyorum
Onu hala çok seviyorum
Gittiğinden beri kalbim ağrıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Niyetim ciddi diyen bir erkek ilk viraja dönmesi doğru mu sence sence yani böyle olabiliyor mu soğuyor mu
Erkek arkadaşım tekrar döner mi?