Güncellemeler
+1 yıl
Biri var yardım etmek istiyorum fakat yardım edeceğim zaman içimden huzursuz oluyor.. Doğru mu yapıyorum yapmıyormuyum çözemiyorum
Biri var yardım etmek istiyorum fakat yardım edeceğim zaman içimden huzursuz oluyor.. Doğru mu yapıyorum yapmıyormuyum çözemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Desteğe ihtiyacı var.. 30 yaşında kızı var fakat ona yük olmak istemediği için benden destek bekliyor sürekli. Vicdanen yardım etkmek istiyorum fakat mantığım enğelliyor beni.. İçim karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk acısıysa arkadaşlar ilgilenir değilse anlat dinlerim
Aşk acısı değil
Ne konuda yardım etmek istiyorsun
Panik atak hastası.. Ve sürekli yanında birinin olmasını istiyor. Beraber zaman geçirmek alışveriş ev işleri ve krizi geldiğinde yanında olmamı islyiyor. Fakat kendi kızı var oysa
Kızın yardım destek olması lazım sana dedim. Beraber zaman geçirin destek olsun sana dedim. Kızım evde sıkılır sosyal hayatının olması benim için önemli diyor. Bu yüzden beni arıyor sürekli
Durumuna üzülüyorum fakat beni kullanıyor sanki kızının keyfi içim
Yardıma gidiyordum fakat mantığıma uymuyor
Kaç yaşında bu kişi kadın mı erkek mi
Kadın 60
Art niyeti olacağını düşünmüyorum demek ki seni de kızı gibi görmüş benimsemiş yabancı olduğun için daha rahat anlatıyor
Konuyu anlatırsan fikrimizi tarafsız soyler sana fikir verir önerilerde bulunurum
Konuşalım
Neden neyin var anlat
Nasıl yani
ask isleri zamanla gecer. boş ver. ok 😉
Konusalım istersen
Gerçekten ise olur yoksa olmasın
Konuş
Sorun ne?
Anlat abine
Bizim de
Sevmiyorsun sohbeti ama
Tamam hemen
Konuşalım
Olur
Neden
Dinlerim
Konu nedir?
Konu nedir peki
Desteğe ihtiyacı var.. 30 yaşında kızı var fakat ona yük olmak istemediği için benden destek bekliyor sürekli. Vicdanen yardım etkmek istiyorum fakat mantığım enğelliyor beni.. İçim karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum
Olur
Ama gizlisin
Benimde var
Benimde cok
Trolsun sende dimi
Olurr
Konuşalım