Diğer Kızlar, Evlilik yolu görünmeden daha kıyafetler aldığınız doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çeyiz için hazırlık yaptığınız Güncellemeler1 yıl Güncelleme Kızlar, Evlilik yolu görünmeden daha kıyafetler aldığınız doğru mu? Cevapla Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ygmr4747 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Doğru artan fiyatlara nazaran yapıyoruz yalnız bunu😅 fikrimce 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Mutfak araç gereçleri filan tamam da kıyafetler sıkıntı değilmi yaa birde gecelik iç çamaşırı filan da şimdiden almak Yorumla ygmr4747 +1 yıl Neden sıkıntı olsun ki yaşı evliliğe yakın olanlar için sorun olmaz bence Yorumla Soran +1 yıl Kilo alınır verilir gerçi de oda doğru yaşı yakınlayanlar için sıkıntı olmaz. Aldıklarını giymek için sabırsızlandığın oluyor mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çeyiz için bir bardağım bile yok o kadar diyim😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl boş ver yaaa zamanı gelince olur 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok ben yapmıyorum 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Eşin mi alsın istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ciddiye binmeden yapmam anlamında dedim. Eşime yük olmam kendim alırım :) Yorumla Soran +1 yıl Bak bu düşünce yapın güzel ama ortak olması daha makul 🙂Eşin sana aldığında giyer miydin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim almış tabi giyerdim Yorumla Soran +1 yıl Eşini o kıyafetlerle karşılayıp süpriz yapar mısın Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparım kocama feda olsun tabi hak ederse😂 Yorumla Soran +1 yıl Hfgg🤣 haketmesi için neler yapması lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi davranması istediklerimi yapması gibi şeyler Yorumla Soran +1 yıl Sen böyle süprizler yaparsan kocama feda olsun diyerek o seni üzermi hiç el üstünde tutar 🤣 mutlu anlar zevkli anlara dönüşür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah öyle olur diyelim😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Doğru artan fiyatlara nazaran yapıyoruz yalnız bunu😅 fikrimce
Mutfak araç gereçleri filan tamam da kıyafetler sıkıntı değilmi yaa birde gecelik iç çamaşırı filan da şimdiden almak
Neden sıkıntı olsun ki yaşı evliliğe yakın olanlar için sorun olmaz bence
Kilo alınır verilir gerçi de oda doğru yaşı yakınlayanlar için sıkıntı olmaz. Aldıklarını giymek için sabırsızlandığın oluyor mu
Çeyiz için bir bardağım bile yok o kadar diyim😅
boş ver yaaa zamanı gelince olur 😁
Yok ben yapmıyorum
Eşin mi alsın istiyorsun
Hayır ciddiye binmeden yapmam anlamında dedim. Eşime yük olmam kendim alırım :)
Bak bu düşünce yapın güzel ama ortak olması daha makul 🙂Eşin sana aldığında giyer miydin.
Eşim almış tabi giyerdim
Eşini o kıyafetlerle karşılayıp süpriz yapar mısın
?
Yaparım kocama feda olsun tabi hak ederse😂
Hfgg🤣 haketmesi için neler yapması lazım
İyi davranması istediklerimi yapması gibi şeyler
Sen böyle süprizler yaparsan kocama feda olsun diyerek o seni üzermi hiç el üstünde tutar 🤣 mutlu anlar zevkli anlara dönüşür
İnşallah öyle olur diyelim😂