Libeteryen Parti, Yeşil Parti, Anayasa Partisi gibi partiler bulunmasına rağmen siyaset iki büyük parti tarafından şekillendirilmektedir; Demokrat Parti ve Cumhuriyetçi Parti. Joe Biden Demokrat Partili olup bu parti aracılığıyla başkan seçilmiştir. Donald Trump ise Cumhuriyetçi Partidir. Eski başkan Barack Obama da Demokrat Parti'den seçilmiştir. Demokrat Parti; sivil özgürlük, sosyal eşitlik ve liberal ekonomiyi destekler. Cumhuriyetçi Parti; Türkiye'deki Akp'dir. Hristiyan muhafazakarlığı savunur. Ben ise Demokrat Parti'yi destekliyorum. Başkanım Joe Biden'dır. Çünkü Cumhuriyetçi Parti ırk ayrımcılığını destekleyen milliyetçi bir partidir. Siz hangi partiyi destekliyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Demokrat Parti ise Türkiye'deki Chp'dir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bizene a_q
Merak edenler için yazdım
Amerika devletini yahudilerin yönettiğini düşünüyorum.
Öyle bir şey olamaz. Amerika sadece İsrail ile dost ve bu dostluğa Türkiye'nin de katılması gerektiğini düşünüyorum. İsrail savaştan önce Filistini uyarmıştı fakat bu toprakları haksızca ele geçiren Filistin yine yapacağını yaptı ve topraklardan çekilmedi. Olan maalesef siyasi sebeplerden dolayı Filistin halkına oldu. Eğer Filistin lideri halkıyla birlikte topraklardan çekilseydi belki savaş olmayacaktı.
Savaşı bu kez başlatan haklı taraftır. Rusya ise savaşı başlatmakta haksızdır. Çünkü Rusya ele geçirmek istediği bölgenin kendisi olduğunu sanıyor ama değil.
Amerika'nın çimentosu Yahudiler. Biden siyonist olduğunu yıllar önce söyledi. Dün İngilizlerle Yahudiler anlaşıyordu bugün amerikalılarla. Filistin konusuna gelince orada israil neden var? İngiltere nereye girdiyse 2 devlete bölüp çıkmış. Mesela Kıbrıs = Türk Yunan, Kudüs = Yahudi Müslüman. Amerika asla dost değildir. Dünyada islamın son kılıcı Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.
Ama Güney Kıbrıs Rum Yönetimiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti iyi anlaşmaktalar. Bu dostluğu da Türkiye ile ABD gerçekleştirdi. Nerenden atıyorsan söyle de bende atayım
ABD düşman bir ülke değil ve Amerika'da yaşayanlar oradaki Türkleri dost bilmektedirler. Alper Gezeravcının uzay projesi ise bunun örneğidir.
Bizim ABD ile pek çok konuda işbirliğimiz vardır. Türkiye'de İncirlik Üssü ABD'nindir.
Ardından Türkiye İsveçin natoya katılmasını onaylayarak F-16 satışının adımı da başlamış oldu.
İncirlik üssü kapatılmalı zaten. Vay be iyilik meleğine bak sen. Dedeağaçta neden Amerika üssü var? Türk subaylarına çuval geçirme olayı nedir? Gladio nedir? Fetö nedir? şu an pensilvanya'ya da hangi elebaşı var? Ypgyi kim eğitiyor?
Devletler çıkarları için hareket eder asla sevgi yumağı değildir.
Fetö orada hapiste.
Ama devletler zaten çıkarlarını gözetiyorlar.
Amerika ile Türkiye dost ülkeler. Çıkarlarını gözeterek işbirliği yapıyorlar. Sonuçta iki ülke de çıkar elde ediyorlar.
İmf'e olan borç da bundan dolayı silindi
Gladio, CİA türkiye şefllerinin açıklamaları nedir? Amerika asla dost değildir. Dünya Müslüman ve kafirin savaşıdır. Müslümanları temsil eden makam Türkiye'dir. Türkiye her zaman bölünmek istendi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!