Beşiktaş'ta öğretmenevi vardı ora olmazsa ne kadar mesafe uygun tramvay ya da metro kullanır mısınız yoksa Eminönü dibinde olmak zorunda mı öyleyse mecbur diğer yerlere göre tuzlu olur yani aile için olsa bile baya pahalı olur
Sen neden kendi k3ndine tribe girdin ya 😂😂 evet hotel ariyorim 5 günlügüne kiralik aramiyorim ve özelden konuşmuyorum eger burdan yardimci olabilirsen sevinirim eger olamazsandan yinede sagol
O senin düsünceni baglar bunu degistiremem ama birseyi ariyorsam keyfimden aramiyorum öyle olsada bunu belirtirdim, nette baktim ama emin olamadim dedim belki orada yasayan belki daha önce kalmis ve tecrübe etmis birisi bi tavsiyede bulunur bende onun üzerine arastirmaya girerim bilmem anlasildimmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oralarda bu kriterler çok zor en iyisi internetten araştırma yapman olur ya da oraya biraz mesafede öğretmenevlerine bak otelden daha ucuz olabiliyor.
Nerelerde bulurum peki hadi fiyatida gectim ama aile icin uygun olan yerler?
Beşiktaş'ta öğretmenevi vardı ora olmazsa ne kadar mesafe uygun tramvay ya da metro kullanır mısınız yoksa Eminönü dibinde olmak zorunda mı öyleyse mecbur diğer yerlere göre tuzlu olur yani aile için olsa bile baya pahalı olur
Pahalidan kastiniz nekadar mesela?
İnan fiyatları hiç bilmiyorum muhtemelen euro dolar üzerindendir oralar tam turiste çalışıyor artık
Tamam fiyati bosverelim bildigin tavsiye edecegin herhangibi bi hotel var mı oralara yakin mevkide olan
Yok hiç oralarda otele gitmedim aklıma en yatan öğretmenevi aileye de uygundur fiyatı da uygundur
Teşekkür ederim
Rica ederim
Karakoy Cevresine bakmanizi oneririm. Uygun fiyat artik maalesef yok.
Heryere yakin mi orasi
Konum olarak cok iyidir. Direk otel onerisi icin dm atabilirsin.
Teşekkür ederim
Yazar otel en uygunu
Buldum bitane teşekkür ederim
Rica ederim
Yok neden eminonu özellikle oralar pahalidir ama
Heryere yakin diye duydum o yüzden
Her yere derken neye gore ama sen ne istediğini söyle tranvay yolu uzerinde cok otel var sorun degil dersen birini sec yani temiz oluyor
Turistik gezmelik yerlere diyeyim
Oralar var pazartekkenin orada topkapi erisin var baya bilindik ve guzel
Hotelin adi mi topkapi erisin?
Evet aynen hemen karşımda in holiday var oda guzel bak tranvayin dimi 2 side kac kisi geleceksiniz
Bunlara bakicam cok tesekür ederim
Bak tavsiye ederim yani istersen gezme konusunda yardim ederim ama çalışmadığım gunu denk gelirse oda soz vermeyeyim de :)
Hallederim o kismi teşekkürler
Peki nasil istersen yoksa seve sevr yardimci olurum merak ettigin birsey olursa yaz yardimci olurum ben
orada her yer pahalı Arap tarifesi
Tamam pahali olsun ohald3 aileye uygun var mı bildigin
bana gel bende kalabilirsin alayım seni
öğretmenevi bak
Netten bak
Sen bir dahisin
Eyw rica ederim teşekkürler
Radisson
Hangi semtte
Oralari hic bilmiyorum ama heryeri gezmelik görmelik bir yer olsun
Kaç kişi kalıcak?
Önemi var mi
Önemi yok sordum.. çok kalicaksaniz eger ona göre pazarlık yapılır.
Bildigin tavsiye edebilecegin bir hotel var mı
Eminönü de 133 öyle var toplam..
Fiyat 500 600 7000 otlein lüksüne göre değişiyor.. sizin aklınızdaki fiyatı söyleyin ona gore otel soyliyim size
Bu birimler tl bazli mi yoksa dolar euro bazlimi
Ben bı kaç kez kalmıştım TL olarak anlasmistim
Sadece soru sordun dimi. niyete otel kiralamak yok.. neyse Anasildi.
Ne oldu otel bakiyodun bos boş soru paylaşıyonuz anca. hayatiniz yalan olmuş :)) iş ciddiye binince sesiniz kesildi.. iyi gunler
Sen neden kendi k3ndine tribe girdin ya 😂😂 evet hotel ariyorim 5 günlügüne kiralik aramiyorim ve özelden konuşmuyorum eger burdan yardimci olabilirsen sevinirim eger olamazsandan yinede sagol
Burdan yazıyorum cvp vermeyi kestin bı anda o yüzden kizdim
Görüşünün sadece soru paylaşmak üzerine olduğunu dusunuyorum
Kusura bakma sürekli burada olmuyorum oldugum zamanda geri dönüs yapiyorum genelde
Önemli degil
Siz hangi fiyat aralığında otel bakiyosunuz söyleyin öne göre bı yer soyliyim size?
O senin düsünceni baglar bunu degistiremem ama birseyi ariyorsam keyfimden aramiyorum öyle olsada bunu belirtirdim, nette baktim ama emin olamadim dedim belki orada yasayan belki daha önce kalmis ve tecrübe etmis birisi bi tavsiyede bulunur bende onun üzerine arastirmaya girerim bilmem anlasildimmi
3-4 kisilik 500€ bandlarinda olursa makul olur
Günlük 500 Euro uygun diyosun
Yok yok incir agaci dikilir ocagima 4 5 günlügüne düsünmüsdüm ben
Ben bakıyorum brz lux olabilir ya i o zaman kötü bı yerde bulmayalim size.. orta bütçeli olsun o zaman uygun mu
Tamam 4 5 günlük 500 Euro verebilirim diyosunuz doğru mu :))
Yok ya lux olmasina hic gerek yok temiz olmasi önemli bi uyumalik orada olcaz saten geri zaman fisarda oluruz kahvalti icinde olursa iyi olur ama
Türk uygulamasi var mi benimde bakabilecegim?
Aynen dogru
Tm ben uygun iyi bir bakayım siz ona göre arar konusursunuz
Bide ne zaman kalicaksiniz hangi gün?
Eylül sonu ekim basi
O zaman kadar daha çok var dimi
Nasil yani
Eylül Ekim ayı daha çok var zamanın gekmesine
Yani?
Cok var diye rezervasyon mu yapilmiyor türkiyede anlamadim
O zamana kadar açar var miyiz yok muyuz :))
Yardiminiz icin teşekkür ederim iyi geceler.
Sirkeci park otel şehir merkezi
960 TL kahvaltı dahil
Sultanahmet park hotel 1008 TL
Kahvaltı dahil
Tabi arayınca pazarlık yapılır fiyata indirim saglanilabilir
Bakicam teşekkür ederim yardiminiz için
Ok iyi aksamlar