herkese iyi geceler. nasılsınız? nasıl gidiyor hayat? Ben iç dökmeye geldim. uzun bi yazı olur büyük ihtimalle 😂😂
son 2 aydır aşırı yorgunum ben... 2 Yıl önce boşandım. 3 yaşında bir kızımız var. Doğal olarak benimle yaşıyor ama tabii babasıyla da görüşüyor sık sık. Normalde eski eşimle aynı şehirde yaşıyorduk ama ben iş nedeniyle başka şehre taşınacağım (maddi olarak bi sıkıntım yok. Kolaylıkla kuracağım inşallah yeni hayatımı. Nafaka filanda almıyorum. sadece kızın kreş parasını o ödüyordu)
ondan izin alacak değilim tabii ama haber verdiğimde ve birden işin rengi değişti. gidemezsinler (paşama bak izin aldım sanki), kızı alırım senden geri vermem tarzı tehditler (çok afedersiniz bi bk yapamaz. biliyorum.)
taşınma ev bulma çocuğa kreş ayarlama dertleri arasında bi de eski koca lafı hiç çekilmiyor valla billa hahahahh
Neyse öyle yanim.. sıkıldım da biraz yazayım dedim 😅
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yeni şehir enerji demek taze kan gibi iyi gelir sana ve kızına kafan göre yaz çiz kimseyi takma başka hayatın yok 😉☺️
teşekkür ederim.. Bi taşınaydım rahatlayacaktım.. Ev bulmam bile o kadar zor oldu ki.. az kalsın HAY BAŞLIYCAM YENİ İŞE diye vazgeçiyordum 🤣🤣
Rica ederim.
Taşınırsın oda tatlı bir telaş ve yoruculuk olur senin için
Yok sen yine de esip gürleme öyle sakin soft ol arkadaşım
Hayat baya bir karışık.. uyku düzeni yok.. yaşama sevinci yok.. iyi niyet kaybedildi..
yaşama sevinci kimsede kalmadı. Herkes öyle umutsuz hayalsiz mutsuzca yaşıyor sadece... Günü kurtartıp sağ salim yastığa baş koyma derdinde herkes.
Bir ara buluşup sevişin. Belli ki güçlü kadınsın, ona tane tane anlat. Zorda olsa kabullensin.
kötü sevistiği için boşandım zaten🤣🤣... Yeni şehir yeni aşklar kim bilir kısmet hahahaha
Kocasından ayrılmış kadın, yeni şehre taşınmış ya kısmet bakalım ne yicez demiş 😂😂
Kızınızı daha az görmekten korkuyordur
Hayır. Mutlu olmamı çekemiyor. Burada ne olursa olsun iletişim halinde oluyoruz. Ortak arkadaşlardan laf gidiyor/geliyor..
Bitirememiş o zaman halbuki 2 koca yıl geçmiş
Neyse gözden uzak olan gönülden uzak demişler hahahahaha.. bitirecek inşallah 😅😅😂
Kızınıza üzüldüm 🥲
pekii neden?
Pekala böyle de görür babasını ama ne bileyim aynı çatı altında mutlu kaliteli vakit geçirmek de vardı
o vakit "mutlu ve kaliteli" olacak olsaydı neden kızımı anadan babadan ayrı gayrı büyütmeyi seçeyim değil mi?
Her çocuk mutlu bi anne hak eder. Ben o evlilikte mutlu değildim. Kızıma da (ben ne kadar çabalarsam çabalayım) yansıyacaktı bu.
Verdiğim karardan pişman olduğum tek bi an bile olmadı çok şükür
Kararlarınıza saygım var mutlaka haklı sebepleriniz vardır da ben boşanmalarda çocuklara çok üzülüyorum 🥲 işte tabi kimse böyle olsun istemezdi
Sen genede dikkatli ol ortalık hiç iyi değil
kudurtmayi seviyon heralde ex ini
iyi geceler sizede.