Düz bakıyor.
Yan bakıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tartışmaya son noktayı koymaya geldim 😀 kadın milleti nasıl isterse öyle görür ve hep işine geldiği açıdan bakar yani bu çalışma sizi anlatıyor 😀 elinde solu kaptırsan düz olursunuz sağı kapatırsanız yan burada bile değişken ruh haliniz :)))
Resimde oynama olduğu için düz bakan diyen de olacak yan bakan diyende ama sadece gözü düz bakıyor efekt ile sanki çene kısmı da düz bakmış gibi görünüyor
Diğer bir senaryoda ise ssadece burnu yan bakıyor ve resmi yan gibi gösteriyor. Burada ressam insan ne yandan bakmak isterse o yandan görür demek istemiş
Düz Mantık olarak evet düz bakıyor herneyse kadar burun ağız yan dursada gözler yan durmuyor🙂
Ama şuda var ki resme bakan kişi onu nasıl görmek istiyor buda felsefik düşünce 🙂
İkisi de.. çünkü resimle oynanmış yani hem düz baktığı yem de yan baktığı resmi birleştirmişler gibi geldi bana
ama düz bakıyor diyorum son kararım
Cevap
15Cevap
Bu kadın kırıma uğramış nereye baktığını kendi de bilmiyor bence
Yan bakıyor. Burnuna dikkatli bak. Düz bakıyor olsaydı burnu yan bakıyor gibi durmazdı 😄
Ama yan bakınca da gözleri düz bakıyor 😂
Bence iki yöne de bakıyor gibi bir hava katmışlar fotoğrafa. Hiçbir yöne baktığı yok. Yönünü şaşırmış bu kadın resmen 😄
😄😄
Bence her ikiside😄 ama ilk bakışta düz baktığını gördüm
Elimi koyup resme bakınca kadın bana bakıyor, kulaklarından da belli karşıya bakması.
Gözü düz kaşı düz digerleri yan işte canım miyiz biz
Düz bakıyor kulaklarından ötürü bunu söylüyorum
Yan baksa göz o kadar dönmez, kulak daha net belli olur ve yanak görünürdü.
Artık ne görmüşse bu kadın ne yana bakacağına karar verememiş, perspektif olarak yan bakıyor
Gözün duruş açısına bakarsak karşıya bakıyor burnun duruş açısına bakarsan sağa bakıyor.
Kız bu çok kafa karıştırıcı bi foto
Banada öyle geldi ya
Bana bakıyor.. Hem omuzlardan hem de göz bebeklerinden anlaşılıyor..
Nereye baktığı belli değil 🙄
Her ikisi de skdksjd
Burnuna göre yan bakiyor
He düz bakıyor da burnu yan dönmüş ya
😆 👁
Kadın düz burnu yamuk bakıyor
G*tü başı ayrı oynuyor gibi.;):)
Düz.
Yan bakınca burnu yamuk oluyor.
Duz bakiyor
Düz bakiyor
Düz..