Güncellemeler
+1 yıl
İstanbul'da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyü yapanda yaptıran da cehennemlik olduğuna dair net ayet ya da hadis var kendini de karşındakini de bi anlık duygu ya da durum için harcama
Başka bir çarem yok iyi bir amaç için yapacağım zaten hayatım alt üst oldu
İyi niyet diyorsun da aşağıyı okudum birini kendine bu yolla bağlaman hem onun kararına saygısızlık hem de yanlış olduğunu söyledim bu işin sonu çok kötü bitebilir büyü yapılan insanın psikolojisi vs altüst olabiliyo, halsiz yorgun hissedebiliyo kendini bu tarz şeyler duydum onu gerçekten seviyosan bunu yapmak ister misin cidden ona belki daha fazlasını... Büyü yerine emek harca onun için doğru şekilde olmuyosa da vazgeç
Emeğin fazlasını verdim ben bunu kabullenerek yaptıracağım zaten çok düşündüm ettim
Sana sadece büyüylr bağlı birini ister misin diyorum. Kendine gel karşındakine de kendine de yaşadıklarınıza da saygın olsun.
Abla her haliyle kabulüm günahsa bu iğrenç aşk denilen duygu insana verilmeyecekti
Aşk iğrenç değil birini seviyorsan ona zarar vermek de istemezsin ona körü körüne sahip olma arzusu kendi bencilliğinden onun iyiliğini hiç düşünmüyorsan bu sevgi değil sahip olma arzusu sadece
Sevgi zaten beraberinde bunu getirmez mi bunu diyorsan emin ol kendin hiç gerçekten aşık olmamışsındır. gecelerin gündüzlerin her dakikan düşünmekten iğrenç bir hale gelmemiştir
Büyü uzun sürmez bozulunca yine terkedecek
Oldum uykularıma girdiği için uyumamaya çalıştığım zamanları da hatırlıyorum imkansızdık çünkü deli gibi dua ettiğimi biliyorum kendimi unuttuğumu ama bu ona büyü yapmamı haklı çıkarmaz. Olmuyor olmuyodur ayrıca her büyü tutuyor diye bir şey yok. Boşuna ikinizi de yakma derim.
Hangi, ayet bu
Bulabildiniz mi. Çok acil. Eğer bulduysa n lütfen bana da söyler misin
Bakar mısın lütfen
Bulabildin mi? Bir yil gecti bana haber et
@Lowkeyyyy12333 buldunuZ mu
Tanıdığım bir büyücü var ama herkese yapmıyor ve biraz yüksek fiyata yapıyor ben yaptırdım memnun kaldım bi karmasını yaşamadım kaç senedir. Kefili olurum
Nasıl ulaşabilirim acil
@birmeftun21 ulastiniz mi
@Starfeel bana söyler misiniz
Acil ihtiyacım var mesaj yazamıyorum
Ben yapıyorum ne tür bir durum için istiyorsun
Yüzyüze yapıyor musun?
Hangi ilde sin ve amacın ne büyüden çok büyünün amacı önemlidir
Kız arkaşım beni seviyor ama çevreden çok çabuk etkilenen birisi aramıza nifak sokularak birazda ailevi nedenlerden dolayı ayrılık oldu tamamen gelmesi ve ömürlük bişey olması için istiyorum
Böyle basit bir şey için büyü kullanmak gereksiz boşu boşuna lanetleneceksin cehenneme gideceksin ve ömür boyu büyü diyenlere de inanma bu nesilde uzun ömürlü büyü yapabilen yok ayrıca büyü ile getiren olursa kız mutlu olmayacak ve içinde hep bir şüphe olacak çünkü kendi isteği ile gelmedi ve sende bunu fark edeceksin istediğin gibi bir şey değil emin ol büyü böyle şeyler için kullanılmamalı
Bir kere oldu mu devamıda gelir bunu yapabilecek biri veya tanıdığı varsa yardımcı olursa sevinirim hakkı da neyse veririz
Bu işi ticaret için yapanlara gidersen başına daha büyük sıkıntılar gelir baştansavma yapar onlar böyle bir durum için yapmana yardımcı olamam kusura bakma
Bildiğin bı kişi varsa yardımci olursan sevinirim aksi takdirde yine teşekkür ederim
Aynı derde düştüğünde beni anlarsın diye umuyorum:)
Rica ederim ama böyle bir durum için yardım edemem iyi günler
Merhabalar bi ihtiyactan dolayi bende ariyorum mesaj atarsaniz irtibata gecelim acil bir sekilde
Lütfen bakarmisjniz nolursun
Lütfen bakarmisjniz
Hocam bakar mısınız rica etsem
@Serkankarabey1 merhaba
Hocam
Merhabalar bana da lazim , internette dolandiricilar dolu insanlarin duygularini istismar ediyorlar , gercekten yardimci olabilirseniz çok sevinirim
Merhaba halen yapıyor musunuz
Lütfen bana yardım edermisiniz? Büyü yapa biliyor musunuz? Çok çaresizim
@Gunay265 buldunuZ mu?
Bana da bilgi verir misiniz
yapıyor musunuz hâlâ
Merhaba iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ulaşmak istiyorum size
var rubilika ugandali kendisi
Nasıl ulaşırım
Medyum memiş vardı ölmediyse
Nerde bu kişi
Bingöl'de var teyzem yaptırdı
Nasıl ulaşabilirim acil lazım