3 aydır regl olmuyorum en son 2 ay önce yaptık ama korunduk ve geri çekildi 2 test yaptim araliklarla ikisi de negatif korkuma hastaneye de gidemiyorum bugün regl olur gibi oldum ama çok az lekeledi yine regl olmadım yardımcı olun napmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktora gitsene. Tanidiginda olmuyormus kist varmis. Doktora git. Hem hamile kalmadan vitamin falan bazi seyler veriyor doktor hamile kalman icin. Bende yarin gitcem. Nisanliyim evlenmeden gozukmek icin kist ya da hamilige engel bisey var mı doktora baktrcam tedavi olmak icin
Hamile kalmak istemiyorum ki bekarım ben
Bide keten tohumunun adete yumurtaliga rahime iyi geldigini duydum doktordan. Bendr gunluk yemeye basladim. Sonucta rahim yani saglikli olmasi icin yenmesi gerekir
Hamile kalmak istemiyorum ki bekarım zaten korkum hamile olmak
Heee sen p o k yemissin. Zamaninda yedigin hurmalar simdi yavrum tirmalar
Aksaraylimisin orada bi dogum doktoru tayin oldu iyi diyorlardi ona git
Ama yani olma ihtimali çok düşük hamilelik bir kere yaptık sadece ve hani çekildi ve korunduk
Adetin her zaman duzenlimiydi peki
Yok hep çok duzensizdi bir ay oluyordum bir buçuk ay 2 ay olmuyordum ama hiç bu kadar uzun sürdüğü olmamıştı çok korkuttu bu beni
Skintili durum test al yap ne cikcak bam
Acil doktora git sonra baş edemezsin
Ama normalde de hep düzensiz oluyordum ama hiç bu kadar geciktigi olmamisti
Evliysen korkma o zaman
sen bi doktora git
bencede
Doktora git adet olamıyorum diye ne korkacaksın
İlişkiye girdiğim ortaya çıkarsa diye
Ne alaka be hasta ve doktor gizliliği diye bişey var. Ayrıca sana kimse onun hesabını soramaz ailene de bilgi veremezler her hasta için aileye bilgi vereceklerse vay anam vay cahil misin
Bu konuda cahilim maalesef bilmiyorum nasil oluyor öyle Bi durumda annemle giderim ve öğrenilsin istemiyorum hamile olup olmadığımı da bilmiyorum 3 hafta aralıkla 2 test yaptım ikisi de negatifti bir kere oldu zaten ve korunduk ama yine de emin olamiyorum
Yalnız başına da gidebilirsin doktora adet düzensizliğim var de ultrasonla bakar zaten bebek var mı yok mu çıkıyor
Yalnız gidemem
Niye sebep
Hastanenin yolunu bilmiyor musun
Kaç yaşındasın?
19
19 yaşındasın cidden kendini düşürdüğün hale bak. Bu yaşta si*işmeyi geç bir de korunmasız si*işmişsin. Geri çekilme doğum kontrol yöntemi mi? Sonra da ailem ogrenir diye korkarsın ne endişe ediyorsun hamile kalsan da gider aldirirsin sizin için kolay bu tarz şeyler. 19 yaşında si*ismeyi öğrenip kor*unmayı ogrenememissin.
Mal misin korundum fikir almaya çalışıyorum ahlak bekçiliğinine ihtiyacım yok
Geri çekilme korunma yöntemi değil. Prezervatif kullandiysa ya da düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorsan hamile kalma oranın yüzde 1. Cahil kadın. Si*ismeyi öğrenirken korunmayı da ogrenseydin keşke. Ahlaksız.
Hem korundum hem heri çekildi düzgün oku
Hem prezervatif kullandı hemde geri cekildi
O zaman niye hamile kalasın delircem aq üzülmüyor musun daha çocuksun hale bak evli de degilmissin
Bir hata yaptım şimdi de panikliyorum çok doğal olarak ahkam keseceğine yardımcı olabilecegin bir bilgi varsa yardımcı olmayı dene
Ebelik bitirdim özlem. Sakın ol :) hem prezervatif kullandı boşaldıktan sonra geri çekildi diyorsun. Mantıken prezervatif delik değilse zevk suyu (nadiren de olsa sperm barindirabilir) ya da içine bosalmasi gelmediyse hamile değilsin. Yaptığın stres gereksiz regl olmanı uzatıyor. Gidip farklı bir semtten hamilelik testi al ve bir Cafede yap için rahat etsin. Bir daha da si*isirsen adam akıllı korunmaya dikkat et. Ailenin böyle bir şeyi öğrenmesine korkuyorsan utanman arlanman varsa da si*işme.
Bosalmadan çekildi ve prezervatif kullandi yaptıktan 1 ay sonra test yaptım negatifti 3 hafta sonrasında bir test daha yaptım oda negatifti
Hamile değilsin sakin ol. Stres yapma adacayi üç gün boyunca günde 1 tane. Muhtemelen olacaksın.
Ama 3 aydır olmuyorum normal mi bu
Olabilir. 19 yaşında ben de aynı bir dönem yaşadım. 4 ay boyunca regl olmadım ve sonradan geldi. Adaçayı iç bir daha manyak gibi paranoyaya başlayacaksan da si*isme. Bu kızların doktora gitmeye çekinirken bile si*isebilme cesaretine şaşkınlıkla bakıyorum ua
Peki ebelik bitirmissiniz biliyorsunuzdur bu kanama normal mi bugün regl olur gibi oldum ama çok az lekeliydi bide karnımda ağrı var hafif bir iki gundur ama regl olmadım Bi kere öyle oldu ve bitti
Sökülmüyor reglin. Dediğimi yap ve korkma
Tamam teşekkür ederim
Ama gerçekten imkansiz mi hamilelik
orada misin anlatacam sana
Burdayim anlatabilirsin
Ama çıkmam lazım ya sana Instamii vercem yazz bekliyorum ahuvu15
Beklerim sen yaz burdan
Doktora git kan testi yaptır
maalesef gidemem ailem öğrenir
Corum
Neyle korunuyonuz
Prezervatif