Güncellemeler
+1 yıl
Çiçek buketi arkadaşlar canlı çiçek değil
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 gün şehir dışında olucam çiçekleri hiç suya koymadım kendi kendine kurumaya bıraktım atmak istemiyorum bırakıp gitsem böceklenir mi?
Eğer çiçek buketiniz taze olmadığı ve kurumaya bıraktığınız için canlı çiçekler içermediği belirtilmişse, bu durumda buketin bozulma veya böceklenme riski düşüktür. Ancak, bazen kurumuş bitkilerde çatlamalar veya dökülmeler olabilir, bu nedenle buketi uygun bir ortamda muhafaza etmek önemlidir.
Buketi doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamaya ve nemli bir ortamdan uzak tutmaya özen gösterin. Ayrıca, böceklenmeyi önlemek için çiçekleri temiz bir ortamda saklamak iyi bir fikir olabilir.
Eğer mümkünse, bir bez veya kağıt örtüyle buketin üst kısmını örtmek, tozlanmayı ve dış etkileri azaltabilir. Ancak, uzun süreli bir seyahat öncesinde buketin durumuyla ilgili belirli endişeleriniz varsa, bir yakınınıza veya komşunuza buketin durumuyla ilgilenmesi için rica edebilirsiniz.
Cevap
4Cevap
Şişenin kapağını del hafif içine su koy saksıya ters bir sekilde koy
Normal dışarda kopardığın bir gül ise yani canlı ise yinede böceklenmez bizde bir gül vardı anneme getirmiştim 1 tane kırmızı gül dışarda topladım 2 aydır evde hiç bir şey olmadı sadece kurudu.
Yemek yemezsen ölür müsün
Altına su koysan iyiydi.
Buket
buket zaten kurur su da olsa bile o kadar zamanda.
Büyümez ki hiç
Kaktüsse birsey olmaz :)
Çürür