Benim rapor sürem yarın bitiyor ama önceden bunu yapmak lazımmış kendi sehrimdeki hastaneye gitmem lazım ama hafta sonu olduğu için yarın gidemiyorum geri birligime teslim olcam bu durum muaf almam da problem yaratır mı?

Benim rapor sürem yarın bitiyor ama önceden bunu yapmak lazımmış kendi sehrimdeki hastaneye gitmem lazım ama hafta sonu olduğu için yarın gidemiyorum geri birligime teslim olcam bu durum muaf almam da problem yaratır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Askeriye de gidersin
Peki gider gitmez sevk ederler mi abi sence durumum çok kötü çünkü ve smk liler askeriyede muayene de olmadan iş filan yapiyolar mı
Pazartesi hemen sevk ederler
Eyvallah abi bir sorum daha olcaktı ben 1 gün izin tecavüzü işledim normalde cumartesi teslim olmam lazımdı sıkıntılardan pazara aksadı fakat 1 gün bile kalıcak durumda değilim askeriyede acaba pazartesi mi teslim 2 gün izin tecavüzunden bir şey olur mu
Eğer hastane sevkinden bir şey çıkmazsa 2 gün fazladan askerlik yaparsın
Abi komutanlarla konuştum memleketinde ki askeri şubeye git eğer bir şey çıkmazsa burdan sevk ederiz dediler ama kıta anket formunu sordum ordan alırsın diyo bende şubeyi aradim adamlar birliğinden alman lazım diyo kafam karıştı
Sen kendi memleketinde ki askeri şubeye git. Birliğinin dediğini yap. Sizin askeri şube derse , birliğinden Alman laızm diye o zaman oradan alırsın sevki
Abi benim smk sürem doldu bir şey olmaz demi muayene ederler beni GATA da
Olmaz olmaz ederler muayene rahat ol
Abi birlik den bölük komutanı aradı firara düştün ne zaman gelicem diye soruyor bende durumu söyledim kim söyledi sana onu filan diyo gel ben sana burada yardımcı olcam diyo abi benim psikolojik sorunlarım var askeriyeye girmeden sakinlestirici yiyip öyle girmeyi düşünüyorum askeriye de 1 2 gün kalırmıyım piskolog 9.30 10 gibi geliyo sevk arabası 9.30 da yola çıkıyor heyete kayıt yaptırman için de 10 11 gibi orada olman lazım ben komutanla bugün konuşsam kıta anket formunu onlar hazırlarlar mı abi
Dostum sen git birliğine teslim ol. Bu gidişle iyice psikolojin bozulacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!