Güncellemeler
+1 yıl
Başka cevap yokmu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
🤣🤣🤣Çin padişahını emrine alan birini söylesene.
Havaş alimi mi büyücü mü bilmiyorum fakat adam üç günde işi çözdürüyor
Nasıl yani hangi işi
Büyü bozma gideni getirme gibi
O büyücü o zaman zannımca. Gideni getirme bir büyüdür çünkü. Büyücüler büyüyü bozamaz lakin eğer bir büuücü, o büyüyü yapan büyücüden daha büyük yani daha aşağılık bir büyücü ise o büyüyü başka bir büyü yaparak etkisiz hale getirebilir. Tabi bunların hepsi Allahın izin vermesi ile olur.
Havas ilmi dediğin bu cinlerle yapılansa o da bir büyü demek o vakit bence. Sonuçta cinlerle başkasının aklıyla oynanmakta
Yok, havas ilmi büyü değildir. Yani mesela yazılımcılık demek hackerlik demek mi? Hackerlikte yazılımcılığın içindedir. Bunun gibi, büyüde havas ilminin içindedir.
Havas alimi olan bir kişi, biiznillah bütün cinlere hükmeder. Büyü yapmayıda çok iyi bilir ama yapmaz. Eğer büyü yaparsa büyücü olur yani kafir olur ve cinler onun emrinden çıkar. Artık, büyü yapmak için cinlerle anlaşmak zorunda kalır. Yani artık cinlere hükmedemez. He bu arada, bu kişi büyücü olduğu zaman, havas alimi iken onun emrine zorla itaat eden kafir cinler gelip o kişiden intikam alırlar büyük ihtimalle.
Yani bir havas aliminin amacı, cinler vasıtası ile hayır işler yani Allah'ın razı olacağı işler yapmaktır.
Büyücüler ise, kafir cinlerle anlaşma yaparlar ve bu anlaşma sayesinde büyücüde, kafir cinlerde istifade eder. Havas alimleri ise, Müslüman ve kafir tüm cinleri kontrol ederler biiznillah.
Dünyadaki havas alimi sayısı bir elin beş parmağını geçmez denecek kadar azdır. Hatta bazı havas alimleri kendilerini gizlerler. Bu yüzden havas alimi bir kişiyi bulmak çok zor. Havas alimi bir kişiyi bulmak nasip işi tabi.
Ulaşsana bana
İster havas ister büyücü deyin, eğer cinlerle bağlantısı varsa ve o cinler sayesinde kendi sözünü geçiriyorsa, hatta bir insanı etkisi altına alıyorsa bu büyüdür. yok havas cinlere hükmediyor yok bilmem ne bu palavları geç. sonuçta bir insanın iradesiyle oynanılıyor ve bu çok büyük günah.
Havas ilmi günah değildir. Hz. Süleymanda çok çok büyük bir havas alimidir. Rasulullahta öyledir. Abdülkadir Geylanide öyledir. Ve daha nice zat öyledir. Bu kişiler günah mı işlemiş oluyorlar şimdi?
Eğer bir cin yardımıyla bir başkasını etki altına alıyorsan ve yapmacağı şeyleri yaptırıyorsan bu günahtır. Kim yapmış olursa olsun. Kendi kendinize fetva vermeyin
O zaman sana göre, bu saydığım ve onlar gibi olan nice nebiler ve veliler çok büyük günahkarlar? Bu arada, etki altına almayı pek yapmazlar. Hatta allahü alem hiç yapmayan havas alimleride vardır. Çok lüzumlu olunca eğer isterlerse ve Allah izin verirse yapıyorlar o işi.
Senin saydığın özellikle hz Süleyman aleyhi vesselam cinlere hükmederdi. Ama o cinlerle kimseyi etki altına almaz ve onlar yapmayacakları işler yapmazdı. Senin yapmak istediğin ise cinlerle bu tür şeyler yaptırmak.
Cinler her işi yapmak zorundaydılar. Yani istemediklerini yapmazlardı diye bir şey yok. Aksini söyleyen kafirdir. Havas alimi bir kişininde -helal olan- her isteğine itaat etmek zorundadırlar.
Sen ne için istiyorsun onu söyler misin
Ben iki nişanlı için öğrenmek istiyorum yazar mısınız bana bildiğiniz kisiyi
@astramia 2 nişanlıyı ne yapmak istiyorsun ki?
Tekrar barışmak için istiyorum napicam
Bunu hoca (alim) çözmez. Yani dua eder o yalnızca. Eğer Allah izin verirse bunu büyücü çözer. Lakin eğer büyü yaptırırsan neuzübillah kafir olursun ve evlenseniz bile evinizin neşesi, huzuru, bereketi olmaz ve büyük ihtimalle musallat kaparsın. Bu yüzden büyü yerine Allaha dua et İnşaallah.
@astramia tanidiğin var mı
Onları değil fakat suleyman in esirleri ile iş yapan birini biliyorum
Büyücümü yani? Kim?
Evet
İsmi ne?
Napcan memet?
Merak
Merak ediyorsan İnternetten değil geze dolaşa gozlemleyeceksin
Hangi şehirde ulaşabilirmiyiz
Bener sen yıl olacak arıyorsun
Hep üç kağıtçılar çıkıyor karşıma. Gerçek olan hiç çıkmıyor
Valla bişi diyemem ama az daha bekle ahirette buluşursun zaten bu kadar bekleyebiliyorsan
Merhaba yardımcı olur musunuz
Hayır ama msrak ettim