Diğer Tek başıma bir hayat kurmaya çalıştım aldığım maaş bişeye yetmiyor kiraya çalışıyorum kıyafetim bile yok böyle nasıl devam edilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Köye dönmek zorundayım Güncellemeler+1 yıl Köye dön diyenler kendiniz bir saat yaşayamazsınız dağın başı Güncellemeler+1 yıl Zengin ve yakışıklı erkekler ulaşsın herkes evlen demiş sizi dinliyorum😂 Tek başıma bir hayat kurmaya çalıştım aldığım maaş bişeye yetmiyor kiraya çalışıyorum kıyafetim bile yok böyle nasıl devam edilir? Cevapla Maaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Eğer koyde imkanin varsa git , bende koyde yasiyorum ha imkanim yok herseyime karisirlar hicbirsey yapamam diyorsan sehir en iyisi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şehirde tutunamıyorum köyde yaşayamıyorum😂 Yorumla yıldırım39 +1 yıl O zaman evlenecen 🤣🤣🤣 Yorumla yıldırım39 +1 yıl ben elendim beyler köyde yasiyorum siz devam edin 🤣🤣 Yorumla
Blacksnake3513 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Parayla evlenmek istiyosan git ATM yi nikahına al hem fenomen olursun ordan kırarsın parayı 😀 0 0 Yorumla
CheraRafti Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl 1-2 tane daha kız kanki edin, birlikte yaşayın. Bak o zaman sizden kraliçesi yok. 0 0 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı. Paylaşımlı daire ile maliyetlerini azaltabilirsin. 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şehir hayatında yaşaması çok zor köye dönmeni tavsiye ederim 0 0 Yorumla
nazliyiaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl pes etme sabır göster gene okadar yol katetmişsin vazgeçmek olmaz olmuyo diyede bişey yoktur gerçekten istersen her şey mümkündür yeterki iste 0 0 Yorumla
Sevdaars Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Nerede ikamet ediyorsunuz size yardımcı olmak istiyorum iş ayarlarız ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederiz 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 617 cevap paylaştı. Bu ülkede ölmek yaşamaktan daha kolay 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsun sehir 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nerde yaptın bu işi 0 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla
beyazzenci35_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl asgari ucretli misin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla beyazzenci35_ +1 yıl zor Yorumla
boiboi Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl evlen benle kız. vallahı yanlızım adam gbı adamım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmesek olmaz mı? Yorumla boiboi +1 yıl ömür bpyu bırakmazsan olur ınan olur Yorumla boiboi +1 yıl çamasır ütü yemek bulaşık temızlık yapan bırıym oyşe yemek dedıysem yaprak sarmadan tut ev yemegı fetuchını ye kadr Yorumla boiboi +1 yıl dedım sana Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vazgeçme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu şekilde devam edilmiyor Yorumla cakir2607 +1 yıl Zor elbette ama ne olursa olsun mücadele etmelisin. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ev arkadasi alabilirsin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Onu da aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim evim var gel evlenelim o zaman geciniriz😃 Yorumla Soran +1 yıl Şehir neresi?😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul😃 Yorumla Soran +1 yıl Beykozsa evlenirim😂 Yorumla Soran +1 yıl Orayı seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basi b ama beykoz degil basaksehir😃 Yorumla Soran +1 yıl Güzel😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman detaylari konusalim😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Eğer koyde imkanin varsa git , bende koyde yasiyorum ha imkanim yok herseyime karisirlar hicbirsey yapamam diyorsan sehir en iyisi
Şehirde tutunamıyorum köyde yaşayamıyorum😂
O zaman evlenecen 🤣🤣🤣
ben elendim beyler köyde yasiyorum siz devam edin 🤣🤣
Parayla evlenmek istiyosan git ATM yi nikahına al hem fenomen olursun ordan kırarsın parayı 😀
1-2 tane daha kız kanki edin, birlikte yaşayın. Bak o zaman sizden kraliçesi yok.
Paylaşımlı daire ile maliyetlerini azaltabilirsin.
Şehir hayatında yaşaması çok zor köye dönmeni tavsiye ederim
pes etme sabır göster gene okadar yol katetmişsin vazgeçmek olmaz olmuyo diyede bişey yoktur gerçekten istersen her şey mümkündür yeterki iste
Nerede ikamet ediyorsunuz size yardımcı olmak istiyorum iş ayarlarız ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederiz
Birlikte eve çıkmak istersen bana yaz
Bi ev arkadaşın bulsan
Bu ülkede ölmek yaşamaktan daha kolay
Nerede yaşıyorsun sehir
Nerde yaptın bu işi
Nerede yaşıyorsun
asgari ucretli misin?
Evet
zor
evlen benle kız. vallahı yanlızım adam gbı adamım
Evlenmesek olmaz mı?
ömür bpyu bırakmazsan olur ınan olur
çamasır ütü yemek bulaşık temızlık yapan bırıym oyşe yemek dedıysem yaprak sarmadan tut ev yemegı fetuchını ye kadr
dedım sana
Vazgeçme
Bu şekilde devam edilmiyor
Zor elbette ama ne olursa olsun mücadele etmelisin.
Ev arkadasi alabilirsin
Onu da aldım
Benim evim var gel evlenelim o zaman geciniriz😃
Şehir neresi?😂
İstanbul😃
Beykozsa evlenirim😂
Orayı seviyorum
Basi b ama beykoz degil basaksehir😃
Güzel😂
O zaman detaylari konusalim😃
Ev arkadaşı bul
Nerede yaşıyorsun ki