Een son on gün önce tatlı yemiştim, iyi gidiyordum aslında ama işte canım istedi 😢

Een son on gün önce tatlı yemiştim, iyi gidiyordum aslında ama işte canım istedi 😢
Yapma sakın ol derin derin nefes al ve o elindekini yavaş yavaş benim görebileceğim bir yere bırak çok güzel görünüyor senin yerine ben yerim 😂😂
Diyet dediğimiz şey zaten sağlıklı beslenme yalnız sen hiç diyette tatlı olduğunu bol tereyağıli şeyler olduğunu bal reçel çikolata ekmek olduğunu gördün mü ne seviyorsak hepsi yasak neymiş tatlı insan vücudunun dengesini bozuyormus yalan kardeşim yemegince bizim dengemiz bozuluyor 😂😂
Herkesin yaptıkları aldıkları insanlar ne kadar masum rolü oynuyor allah herkesin gönlüne göre verecek birileri zate ayrıldınız diyordu ya doğru şimdi isteyen istediği bok u yiyebilir isimleri vermiycem üzgün olmanıza gerek yok dilediğiniz kişiliğiniz karakterinizi benliğinizi buyrun ortalık sizin sadece yazık sizlere en önce bana yazık oldu bilseydim bir bardak su bile vermezdim bilseydim kendimi ortaya koymazdım bilseydim kişiliğiniz niyetiniz yüreğiniz budur selam bile vermezdim şimdi dilediginiz belliymiş yolunuz belli neyse yaşandı çelme takıldı istenilen alındı şimdi herkes bir kenara başından veridir belliydi zaten ben haketmemiştim yaşandı bitti şimdi sahte göz yaşı dökmenize gerek yok belki dükkanı müşterileri kazancımı emeğimi Allah için verdim artık benimle bir işiniz yok suskun görmez duymazı oynayın unutmayın ki benim vana haksızlık yapan insanlarla bir isim yok
Tatlı yemediğim gün ev halkıyla yaşadığım minimum gerginlik
Cevap
14Cevap
Evet tatlı yemeden durabilirim.. ama sigara içmeden duramam.. mutlaka kahve ve sigara olmak zorunda
İstersem durabiliyorum da durmak istemiyorum galiba bu aralar. Hatta ben bi helva kavurayım 🤦♀️
Hayır ben çikolata bağımlısı birisiyim sürekli yerim
Bu aralar duramıyorum. Hep @tortitotilla alıstırdı beni 😂
Bende kendimi tatlıkolik sanıyorum 😂
Sonra da; su içsem yarıyor, istenmeyen kilolar bilmem ne
Olmazsa hiç aramam ama önüme bir şekilde gelirse götürürüm
Dün gece San Sebastian yedim, bugün daha bitmedi 😂😂
Hayır ya ben duramıyom özellikle ortalıkta baklava olursa dayanamam
şeker bağımlılığı diye bişey vardır, yemeyi kesersen zamanla azalır o his
Hayır maalesef arada yiyorum
Canım isterse yerim.😌
Duramam cebimde de var
Bağımlıyım duramam