Yani Carmiha gerildiginden uc gun sonra dirildi mi? Hristiyanlar dirildigine inaniyor.. Ama gorup sahit olan var miydi
. dirildigine? Ve dirildikten sonra. cikip " hey Ben buradayim". deyip kendini gostermis midir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani Carmiha gerildiginden uc gun sonra dirildi mi? Hristiyanlar dirildigine inaniyor.. Ama gorup sahit olan var miydi
. dirildigine? Ve dirildikten sonra. cikip " hey Ben buradayim". deyip kendini gostermis midir?
Bizim akrabalar ordaymış. Onlar demişti pikniğe gitmişler o taraflara mangalı falan yakmışlar, karşıdan diyo biri geliyor ama bitap düşmüş. Abi be demiş varsa iki kanatta bana verin falan diye. Ben tabi onların yalancısıyım.
O baska biri olmali?
Muslumanlikta. Bu durum.."Tovbe de O affedendir" durumudur... onlar baska birini hz. isa, nin yerine koymuslardir
Cevap
2Cevap
Hristiyan inanışına göre öyle
Dinler işte, akla mantığa vicdana uymayan çok hikayeler var
Biz. isa icin. O Allah tarafindan peygamber olarak. gonderildi diye biliyoruz.. tum din. Kitaplarini Allah, in gonderdigini Kabul ediyoruz.. Hristiyanlar. Pastalyada Canlandigina inaniyorlar. ve Tanrinin oglu oldugunu inanip. ," Son of. God filmini izliyorlar... Yani Tanrinin. Oglu.
Sizin de Hristiyanların da neye inandığı umrumda değil
Sizin neye inandigin. Umurumda Degil..
Hz isa tanrının oğlu ve mesihidir
hepsi masal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?