+1 yılKişilerin yapısına bağlı, hatalıysam tokat atmasına izin veririm karşımdaki kıza. Ama 2. Tokata müsade etmem. Birde kızın boyunun yetmesi lazım ya da sandalye falan birşeyler bulup üstüne çıkacak :D
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederimm :)
En İyi Cevaplar
Ben bir kıza elimi kaldıramam =((
Erkeklere karşı yumruklarım kılıçtan etkili, kızlara karşı bir tüy kadar hafif :*223 Yorumla- +1 yıl
Ben lisanslı dövüştüm tatlım, öfke kavgada iyi değildir enerjini çabuk tüketip erken yorulursun asd
Hatta ringde dövüşçüler rakibi sinirlendirmek için enteresan gövde gösterileri yaparlar.. Yaparlar ki rakip öfkelensin ve kendi kendini yesin ;)
Aklında bulunsun yani, prof konuşuyor burada asf
+1 yılKüçükken dövmüştüm ama şimdi biraz yürek ister :D dövmeye kalkarım ama dayak yerim diye korkarım :D
14 Yorumla- +1 yıl
İkimizde Trabzon'luyuz gel beraber dalalım :D
- +1 yıl
Nehir sen cok yurek yemişsin kardeşim bir erkek arkadaşini al o senin karnına vursun sende onun karnına vur ve gerçeklerle yüzleş 😄
Dövmek ıı ıh ama dovmekten beter etmek daha eğlenceli
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. 4-5 ay once sabah radyoda duymuştum kadın adamı dövmüş ve evden kovmuştu , gülmekten yarıldım uykum açıldı ((:
12 YorumlaDöver ne sümsük erkekler var askere gitmek istemiyor ama beni dövemez :)
16 YorumlaBu mumkun ama bu lursa ve ciddi bir durumsa erkek ise yaramazin teki oldugundan olmustur
11 Yorumla
+1 yıl7 yaşımdan bu yana boks kick boks yapıyorum ve değil 1 kız isterse 100 tane kız gelsin :D ama bayanlara el kalkmaz o ayrı ve kadınlardan dayak yedinmi dersen evet ama izin verdiğim için
09 Yorumla- +1 yıl
şimdi aklıma geldi roman komşularımız vardı eski mahallede adam 1.50 boyunda felan karısı ise rahat 1.75 1.80 vallaha bak :) ve kadın adamı cumaya gitmiyosun die dövmüştü adam şarapçıydı ve baya dayak yedi biz küçüktük o zamanlar ve o kadından da baya korkardık :)
- +1 yıl
güzel kardeşim kendini ne kadar güçlü hissedersen hisset asla bir erkeğe güç yetiremessin benden söylemesi bir çılgınlık edip şansını deneme sakın tamammı :)
- +1 yıl
yürek mi yedin sen gece gece :p
- +1 yıl
ankaradaysan gel ben sana boks çalıştırıyım hem stresini alır hem spor yapmış olur hemde çok güzel adam döversin :)
+1 yılDovemezsin dovemezsiniz hayal gormeyin tabi karsindaki sahis erkegim diyorsa kendine. Demiyorsa oda ayri.
02 Yorumla- +1 yıl
Beklerim bir gun :)
nasıl döveyim kızım :D adam bana bir çaksa zaten ben direk yere yapışırım :D
06 Yorumla- +1 yıl
o da doğru sen hiç bulaşma o zaman:)) :D makara oldu bu soru ya :D
+1 yılValla tacize felan karsı bı ınsanım Lakın. Bı kızda kızlıgını bılmelı hanı.
00 Yorumla
+1 yılkarısından dayak yiyenler için yer yok muydu ya haberlere çıkmıştı oraya sığınmış adamlar :D
01 YorumlaBence bir kız bir erkeği istese döver. Bazı erkekler gerçekten çok cılız
01 Yorumla
+1 yılkız 90-100 kiloysa ya da kareteci taekwando cu falansa ya da erkek izin verirse belki :)
11 YorumlaFiziksel farklılıkları geçtim, yürek işi tüm bunlar..
*Avuç dolusu yürek taşıyan çok kadın var..01 Yorumla
+1 yılbir iki tokat yemişliğim var ama izin vermiştim onlarda. Normalde dövdürtmem.
cayırt00 YorumlaDövebilirsiniz Ama Erkek Adam Kadına El Kaldırmadığı İçin Karşılık Almazsınız.
06 YorumlaYakın kız arkadaşlarıma bir kaç dövüş stili öğrettim korusunlar kendilerini :)
01 Yorumla
+1 yılbizim burada bazıları dövüyo valla erkeğe şiddete son :d
06 Yorumla- +1 yıl
bende diorum sendeki bu psikopatlık nerden gelyo bizim burann kızları derken senin gbileri diorum işte :D
- +1 yıl
61 sinya ondan dedim :D
- +1 yıl
:)))))
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dövebilir tabi imkansız değildir ama eğitimi olmadan zor. Yani küçük yaşta tabi kızlar daha iri olduğundan dövebilirler de ama ileri yaşlarda zor. Fiziki fark da önemli yani.
00 Yorumla
+1 yılAl biber gazını sık öyle bir olayda dövemiyosan pratik yol.
06 Yorumla- +1 yıl
Şiddete meilin çok var senin. hak var hukuk var.
- +1 yıl
Erkekler dayak attığı zaman Şiddete karşıyız yürüyüşler Yapılıyor, bir kadının ağzından şiddet kelimesini duymak bana biraz Tuhaf geliyor ben buna derim ki buna perhiz buna lahana turşusu.
- +1 yıl
Anlıyorum seni.
Çok erkek dovdun galiba :)) Ne bu cesaret hayırdır :)))
07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dovcen? Dovus eqitimin var mı? Sen vursan bide olmaz ama o sanan bir vursa yerden kalkamazsın döverim diyosun senin gibi cesaretli vatandaşlar çok bnde döverim ama örnek almanyadaki olayı biliyomusun? kadını tacizden kurtarmak isterken kendi canından oluyo.. Adam ya bıçak cekerse sana napcan?
5 erkeği çok rahat döverim ama 1 kızı dövemem.
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha sen 5kızı döversin 1kızı d9vemezsin asıl gel bana ağır sıklet boksörüm İstanbul bölgesel şampiyonluklarım var sana vursam para cezası alırım ne diyon be boy 198 kilo 96 gel beklerim ama sana vurursam ölürsün sen erkek döverim diye kendini motive et klavye delikanlılıgı yapmaya devam et:) knk
+1 yılsinirlenirsem öyle bi" dalarım ki ağız burun kalmaz D:dD::d
00 YorumlaBazı kızlar dövüyo gördüm bikac tane ama kadınla erkegin vurması bir degil tabi :)
02 YorumlaDaha once dovdum dostum. :D
19 YorumlaDiğer konusunda 482 cevap paylaştı. ağzına kürekle vururum taciz olaylarında sjsjdusj
11 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Yürek yemişse yatmadan önce yapabilir :P
11 Yorumla
+1 yıltrabzon kızısın. haliyle korkmak lazım :DD
11 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma geldi çarşının ortsnda
03 Yorumla- +1 yıl
Eaki svglim Arkdsmla gziodm sdce geldi kzi yoldu bn ayrmak istedm bir dirsek benim gozume gcrdi bu sfer bna basladi rezl etti hala ordan gcerkn guluolar bna 😠
+1 yılNickte 61 var sen vurursun bile :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kızların biber gazı falan taşıması gerektiğini düşünen biriyim İstanbul civarı öyle normalsin merak etme sadece kavga düşkünlüğü ilginç :D
annem beni dövüyodu küçükken
00 YorumlaDover
11 YorumlaDovemezler ya hayırdır ne dovuyolar :D
03 Yorumla
+1 yılErkek izin verirse döverim tabi
03 Yorumla- +1 yıl
kız nerden bilsin bilmiyo öğretmen lazım tüyolar vermen lazım :d
+1 yılDiz kapağım yeter ne dövmesi
01 Yorumla- +1 yıl
Derken
+1 yılAldatmıssa dovsun haklıda bence
00 Yorumla
+1 yıldayak yiyen erkek benim gözümde erkek değildir
10 Yorumla
+1 yılkadına şiddete karşıyız.
00 Yorumla
+1 yıllight erkekse çok rahat dövebilir:)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. cok itici :/
13 Yorumladöver
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler