Diğer İsmi Yonca olan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Detay yoktur? Güncellemeler+1 yıl Yonca bu soruyu görüyorsan Skype gel Güncellemeler+1 yıl burada mısın... İsmi Yonca olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Benim değil 0 0 Yorumla
MarcoVan_Basten Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ülkemizde her 6 bin kişiden birinin ismi Yoncaymış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ülkeyi değil burayı kast ediyorum knk Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Dort yapraklı yoncalar gelmeden kaçayım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gariban yonca nerdesin 😂 0 69 Yorumla Soran +1 yıl He gız nerde bu yonca 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Allah bilir 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bulursan söyle hele buraya yönlendir 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣Tamam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim eğer bulursan sana güzellik yapcam söz😂🤭 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne güzelliği Türkiyede bi milyon gonca var nasıl bulayım 😂😂😂Güzelliğe gerek yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Türkiyede ki yoncaları boş ver burada bul Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kayıp ilanı versene 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kime vereceğim söyle gidim verim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl KS halkına 😂Dikkat dikkat son dakika haberleri dikkat dikkat ‼️‼️‼️Kayıp gonca aranıyor lütfen bulan haber etsin eğer ki senin adın yonca ise bana yaz 😂😂Diyebilirsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bütün yorumlara bunu yapıştır 😂😂Gonca değil yonca Azıcık yardım et Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yap benim ne işim olur ki ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlığın %80'i yardım etmektir demiş birisi sende yardım et bari😂😂 bende yapacam Yorumla sozsuZzaman +1 yıl burada mı ki 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Evet burada takılır Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ulen yonca nirdesin 😂😂😂Valla bul karını 🤣🤣Ben bir şey idemem 🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Karım değil olsa buraya sokarmıyım😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Karım olsa yanımda olur burada del😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Aynen herkes alır 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neyi alır gız Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Herkes onu alır manasında 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hoop dursın herkes valla kan dökerim zaten sapıkların yeri Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂Garibim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok be ne garibi Yorumla Soran +1 yıl Uğraşıp durik işte napak😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂Eller alır 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sende zorla ellere verme derdindesin niyetin ne senin🙄🙄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Onu elller aldı 😂😂😂Bul be yengemizi 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Eller aldı zaten evlendi ama bi işimiz var 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yuh yani he ne var 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yonca burada mı dedim sen değil kız Yorumla Soran +1 yıl Buldun mu yoncayı Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yohtır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hiç işe yaramıyon ha 🙄🙄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yonca bulsun beni 😂Ben niye arıyorum 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Artık kim kimi bulursa bulsun ben sizi bulurum 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂😂Allah akıl fikir versin 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Amin hepimize Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Amin 🤲😂 Yorumla Soran +1 yıl İsmini yonca yap gelsene benim orjinal yoncayı bulana kadar 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uğraşamam 😂 Yorumla Soran +1 yıl varya hiç işe yaramıyon ha 🙄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Biliyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayırsızsın hayırsız😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Maşallah der misin lütfen 😂Nazar değmesin 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yoo demim baa nee Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣Dimesen de olar 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Demim zaten Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne oliyi 😂Yat zıbar 😂 iyi geceler 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Ben yatmim çalişim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kolay gelsin 😁🤗 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sen niye uyumin Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uyuz olmuşum 😂😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sağ ol 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yardım etmezsen olacağı buydu Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bir haftadır böyle 🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl İyileşirsin bulursan tabi😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uğraşamam ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi uğraşma taam mı Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Taaam taaam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yat zıbar uyu bari😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İyi geceler 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Bunu sabah demelisin bana😁 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sende sabah oku 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu sitede bi yonca vardı. Onu mu soruyosun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yazışmışlığm var. Görüşmüşlüğüm yok. Sen görüştün mü hiç onunla Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında ve nerde yaşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25-27 gibi bişeydi.. En son şişli bomonti tarafındaydı. Seninki nerdeydi Yorumla Soran +1 yıl Benim dediğim 32 yaşında İstanbul'da yaşamıyor başka şehirde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam hatlar karışmasın Yorumla Soran +1 yıl Bencede😂 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 800 cevap paylaştı. Vardır belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim değil
Ülkemizde her 6 bin kişiden birinin ismi Yoncaymış.
Ülkeyi değil burayı kast ediyorum knk
Dort yapraklı yoncalar gelmeden kaçayım.
😂😂
Gariban yonca nerdesin 😂
He gız nerde bu yonca 😂
Allah bilir 😊
Bulursan söyle hele buraya yönlendir 😂😂
🤣🤣🤣
Tamam 😂
Teşekkür ederim eğer bulursan sana güzellik yapcam söz😂🤭
Ne güzelliği Türkiyede bi milyon gonca var nasıl bulayım 😂😂😂
Güzelliğe gerek yok 😂
Türkiyede ki yoncaları boş ver burada bul
Kayıp ilanı versene 😂
Kime vereceğim söyle gidim verim
KS halkına 😂
Dikkat dikkat son dakika haberleri dikkat dikkat ‼️‼️‼️
Kayıp gonca aranıyor lütfen bulan haber etsin eğer ki senin adın yonca ise bana yaz 😂😂
Diyebilirsin 😂
Bütün yorumlara bunu yapıştır 😂😂
Gonca değil yonca
Azıcık yardım et
Yap benim ne işim olur ki ya 😂
İnsanlığın %80'i yardım etmektir demiş birisi sende yardım et bari😂😂 bende yapacam
burada mı ki 🤔
Evet burada takılır
Ulen yonca nirdesin 😂😂😂
Valla bul karını 🤣🤣
Ben bir şey idemem 🤣😂
Karım değil olsa buraya sokarmıyım😂😂
😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Karım olsa yanımda olur burada del😂
😂😂😂
Aynen herkes alır 🤣
Neyi alır gız
Herkes onu alır manasında 😂