Artık ucuza ne var ki? Sanırım zaten kendim alsaydım bende tercih etmezdim. Telefonumu ve bilgisayarımı ve daha nice teknolojik ürünleri abime kitlemeyi severim😂
50 tl ilk benzin yetiyor diyenler bile kayboldu bu ekonomi iyi diyen dayılar bir bitmedi 😂😅 hayır o apple sevmiyor öyle diyor telefon tercihi de garip ulefone diye bir şey laptopu lenova kendi şahsına münhasır
Telefon da memnun değilim pek ama alışınca android te yapamadım. Çok ısınıyor dizi ya da film izlerken aynı şekilde şarjda öyle ama birçok artısı var aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim moralim kötü biraz.. günüm de sıkıcı geçti
afiyet olsun
iki gündür gereksiz bir yoğunluğum var bikhtik diye bagiracagim artık
Hakkındır konudan bağımsız ne zaman profiline denk gelsem gülümsüyorum nskdndndd
gülümsemek olmaz bir dahakine kahkaha beklerim jsjsjsj
Bazı yorumlarına sesli kahkaha atmışlığım da vardır sjxnsjd
bana da o etkiyi yaratıyor arada hınzır sjsjs
Hayata karşı pes ettim 😂 Allah ne istiyorsa o olur kasmıyorum artık
Bu yıl ki mottom benim de o. Her şeyi çok düşünmeyi de bıraktım olacak olan gelip buluyor zaten😂😂
Aynen öyle maalesef. Ve hayatı yaşamak hedefim, yani çaba hırslar yerine mutlu olmaya odaklanmak en mantıklı
Öyle günlük koşuşturma içinde hayatın güzel olan taraflarını unutuyoruz gibi hissediyorum bende. En güzelini yapıyorsun. Çok sevindim senin adına 🧚♂️
Sağol seninde hayatın istediğin gibi geçsin 😊😊
Sessiz sakin bitirdik günü şükür.
Afiyet olsun 😌
Ne güzel. Teşekkür ediyorum 🥰
Esneyerek geçti 😴 sanki 10 yıldır uyuyamıyorum
Sabriye Hanım bugün içtiğiniz detaydaki kahvenin hatırı 16 Ocak 2064 te bitiyor hatırlatmak istedim
O karşılıklı içilince hatrı olmuyor muydu 🤪
Öyle miydi o kadar detaylı bilmiyorum :SD
Cinlerimle kırk yıl hatrı oldu msdkdmdm
Günüm güzel geçti koşturmaca afiyet olsun sabrına mabrina hokuz pokuz Sabuha biz yokuz 😂
Hiç uyumlu olmadı tencere pencere düdüklü tencere
Oldu oldu yakaladım seni sabrina seni öne geçtim şu an sanırım sana güzel sorular 😂
Disi agriyan kuzenimi disciye goturdum gelirken benim disim agridi
İşte hayatı şöyle manifestliyceksin kzkdmsmd
😅😅😅
Sigara dumanı olan bir yerde arkadaşlarımla boğularak oturdum iğrençti.
Sigara içmeyen birini o ortamda bulunmak zor geliyor… bilirim o hissi saçlarıma kadar sigara koktuğum zaman olmuştu yahu
Benimde eve geldim sweeti hemen kirli sepetine attım odamda sigara kokusu var şu an yarin güzel bir dus alırım bir daha da gitmem
Öyle de tavrın net yani 😅 helal
Evet evet soyledim zaten bir daha buraya gitmeyelim diye gerçekten dışarıya çıktım o temiz hava bana mükemmel geldi
günüm yoğundu
bitti şimdi birazdan da yatacağım ki yarın yogunluğa devam:)
Ertesi gün ne yapacağını bilerek uyanma hissi kadar sıkıcı başka bir his yok. Kolaylıklar diliyorum şimdiden
rica ederim ama yaşamak için çalışmak lazım
monoton bir hayat için olsa da:)
Okurken bin parçaya bölündüm. Bende de durum aynı… sağlık olsun
öyle sağlıklı olalım bari bide o giderse napcağız :)
3 sınava girdim 3ü de bana 🤓
Eman eman eman eman eman
Birazcık duraksamalı.
Yorucu bir gündü misafir vardı
Uykuluyum, yoğun bir gün geçirdim
Berbat geçti depresyondayım
Mevsimden hep
macbook sarjı nasıl gidiyo?
Aralıksız 5 saat şarjı gidiyor pil sağlığı için sürekli şarj da tutmuyorum. Bundan önce Asus kullanıyordum o da kaliteliydi fakat şarjı çok problemdi
eski mi sizdeki?
Asus eskiydi. Bu macbook aslında abimin di sıfır almadım😂 şu an ben kullanıyorum iki yıl oldu herhalde alalı
ben bi ara alacaktım da 10 saat üstü sarj diyorlardi heralde o sıfırı icin geçerli
Olabilir arkadaşımın ki benim modelimin bir üstü aralıksız 8 saat kullandığını söylemişti
sizdeki hangi modeli?
Air ama pro sanırım daha iyi
Air M1 düşünüyordum bende , pro daha pahali :D
Artık ucuza ne var ki? Sanırım zaten kendim alsaydım bende tercih etmezdim. Telefonumu ve bilgisayarımı ve daha nice teknolojik ürünleri abime kitlemeyi severim😂
abinin kesesine bereket o zaman :D m1 air bile 28-30 olmuş :D
Kur farkı ne hale getirdi her şeyi😅🥲🤧 bence de kesesine bereket halen android telefon kullanıyor 😂
ekonomi iyi yiğeeeeeenim , sizden fırsat gelmemiş abine :D
50 tl ilk benzin yetiyor diyenler bile kayboldu bu ekonomi iyi diyen dayılar bir bitmedi 😂😅 hayır o apple sevmiyor öyle diyor telefon tercihi de garip ulefone diye bir şey laptopu lenova kendi şahsına münhasır
işlemci felan apple daha iyi ya , oyun felan için değil ama günlük işler film dizi ne bilim güzel bence
Telefon da memnun değilim pek ama alışınca android te yapamadım. Çok ısınıyor dizi ya da film izlerken aynı şekilde şarjda öyle ama birçok artısı var aynen
eski olduğu için mi ısınıyor acaba , yenisi öylemdiir ki
13 Pro dan kimse memnun değil sanırım iPhone 14 ü olan arkadaşım çok memnun mesela değişiyor
kız biz macbook konuşuyorduk o mu ısınıyor tel mi? :D
Makinama telefon ısınıyor mac gayet iyi ahahaaa tasarruf modundayım sorry
mac den bahsediyorum ben :D
Pardon yok ısınmıyor gayet memnunum
hoşuma gidiyor da işte baya bahalandı ahh ahh :ASDA:D
Abin olsaydı kitlerdin sende dkdkdkd şaka bir yana alırsınız inaişalh. İyi geceler diliyorum
hayırlısı iyi geceler
Of of of ellerine sağlık nasıl canım çekti ya🤒
Yarın yap kendine abi
Valla yapıcam😂😂
Kötüydü.. kahve çekti canım ama uyumam lazım 😱
Benim uykum bir türk kahvesi ile bölünmüyor çünkü zaten kolaylıkla gelmiyor 😅😂
Al benden de o kadar ama şimdi içersem kaçanı sabaha kadar kovalarim 🤦 afiyet olsun 🥲
Yorucu geçti. Kahvenin kendiside şekerli mi
Şekersiz
En sevdiğim
Afiyet olsun iyi geçti hastayım
iyi sen nasılsın afiyet olsun
Valla şansına yaşıyorum😆
Güzel
Adı gibi, dünya hiç bir şey günü
Sevdim bunu 🧚♂️
🤗
Berbattı bugünüm
Neden sis? Diğer günlerin müthiş olsun!🧚♂️