Cumartesi günü yaşadıklarım?

Öncelikle yargılayacaklar ve kötü yorum yazacakların yorumlarını kaldıracağım cumartesi günü evden kaçtım ama yaşadıklarımı bilseniz çok hak verirsiniz aile içi zorbalık baskı kontrolcülük heran korku psikolojik şiddet yeri gelince fiziksel şiddet hayatıma müdahale ve kayıp ihbarı vermiş ailem otobüsü durdurdular baya bir süre durduktan sonra beni otobüsten indirdiler sanki suçluymuşum gibi bana kesinlikle gitmek istiyor musun kendi rızanla diye sormadılar reşitim birde beni dinlemeden rızamı almadan oldukça alıkoyup baskıladı polis jandarma beni umursamadan kağıt imzalattı beni bir kayıp bir çanta gibi karakola götürdüler karakolda bir hiçmişim gibi bomboş bir yerde bekleterek ifademi rızamı almadan dinlemeden kafalarınca aileme teslim ettiler o polisler yüzünden günlerdir fiziksel ve psikolojik şiddette maruz kalıyorym hayatım karardı beni polislerde ailemde alıkoydu benim rızamı sormadan ifademi almadan sanki kaçakmışım suç işlemişim gibi alıkoymaya hakları var mıydı bu adalet bir bize mi işliyor ayrıca ki reşitim ben ailemin yanına dönmek istemediğimi söyleyince psikolojik baskį yaparak aileme teslim ettiler?
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle fikrimi sormadılar onlar yüzünden acı çekiyorum
Cumartesi günü yaşadıklarım?