Bence rezil bir şey kimse merak edip de bu işin içine girmesin ben denedim pişman oldum bir insan neden kendini aşağılatıp tanımadığı bir kadına para atar ki? Ya da bir kadın neden başka bir erkeği aşağılayıp onun ne idüğü belirsiz parasını yer? Akıl sır erdiremiyorum çoğu da sahtekar çıkıyor zaten parayla gözünüzü boyayıp başka şeyler yapmak istiyorlar insan güvenemiyor bazı kızlar birden fazla köleye IBAN numarasını atıyor hesapları ortalık malı oluyor resmen nasıl korkmuyorlar ki? Belki mahkemelik olacaklar? Gerçekten çok saçma bir de köpek muamelesi yapıp ayaklarını öpüp koklattırıyorlar noluyor böyle ego kasınca ben dayanamadım bıraktım valla rezalet insanoğlu kadar pislik bir varlık yokmuş anladım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Finansala bende karşıyım içinden gelen varsa buyursun
Gerçekten içinden gelerek yapmak daha iyiymiş bunu anladım insan bir eşya değil
Evet içinden gelerek yapan kadınlar ❤️❤️
Benim max meslek abi aşagılayıp para alıyorsun bundan daha iyisi mi var
Nasıl güveniyorsun ki çoğu da atmıyor parayı zaten boş muhabbetle vakit kaybettiriyor hem o paradan ne hayır gelir çıkar bir yerden
Lann jdkd
Haksız mıyım
Sen sahibesin ablam ben nerden bileyim :d
Ahaha artık değilim arada eğlenceli oluyor ama ben napıyorum mk diyorum
Tam olarak nasıl bir deneyimin oldu?
Twitter'da konuştuk instaya geçtik bazıları para atmak istedi ama 50 lira 100 lira atıyım diyorlar benim 1000 lira gibi meblağlara ihtiyacım var aptallar denk geldi vakit kaybettiğimi düşündüm bıraktım
Tam olarak ne istediler? Bana çok tuhaf geldiği için soruyorum.
Bir sürü tuhaf tuhaf şey isteyen var ayak fotoğrafı isteyen var yalvaran havlayan kendini aşağılattıran var kibar davranınca şaşıran kızan var küfür etmemi istiyorlar çoğunun psikolojisi bozuk anlayacağın
Vay be 😬😬 bence aile ortamından kaynaklı çocukken ne yaşamışlarsa artık. Böylelerinin kimliğini bulup şantaj edicen ancak öyle akıllanır yapmazlar belki
Tedavi olsunlar cidden normal değil ve rahatsız edici kendini bu kadar eziklemek ne biliyim hiç mi değer vermiyor kendine hadi seks esnasında sert davranma olur ona bir şey demem de bu eziklikten başka bir şey değil
Banada