Banyoda felsefe yaparken karşımda cin var mı diye gözlerimi köpüklü halde açmaya çalıştım.
Ve dedim ki; gözlerini erken açmaya çalışmak fayda vermez. Yanarsın ve her şeyin bir zamanı vardır
Banyoda felsefe yaparken karşımda cin var mı diye gözlerimi köpüklü halde açmaya çalıştım.
Ve dedim ki; gözlerini erken açmaya çalışmak fayda vermez. Yanarsın ve her şeyin bir zamanı vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet benim de hayati önemli şeyler aklıma geliyor 😌
Bunun bilimsel nedeni varmış. Beynin en stressiz anı olduğu için daha verimli çalışıyormuş
İnsanın duştan çıkası gelmiyor gerçekten huzur verici bir ortam ve beyin daha çok çalışıyor
Cidden ya. Özellikle kışın gelmişsin işten hem de yorgun argın bi de kar rüzgar esmiş donmulsun iliklerine kadar. Kesintisiz 45 dk sıcak su altında kaldığımı bilirim
Duşta mayışıyorum ben sıcaktan uyku bastırıyor o köpüklü halde oturup uyuyasım geliyor
😄😄😄 Ben de ya. Diyorum evimde misafir odası olmasa da olur. Ama mini sauna odası muhakkak olmalı ya. O nemi o ısıyı iliklerimde hissetmeliyim
Sauna odası olan ev mi oyy ben de isterim öyle ev bana da alın 🤣🤣 soğuğu sevemedim sıcak yer her zaman iyidir
Bi şekil yapcaz artık. Banyoya naylon falan döşeriz dbsköa
İşini biliyorsun sen snsnsn
Ben küvet almayı düşünüyorum küvet keyfi yapacağım hakkım değil mi 🤣
Ay lütfen küvet olsun ya 😄😄
Yatacağım küvete etrafta gül yaprakları olacak bir yandan müzik çalacak oh keyif benim ☺️😄
hayatımı şöyle böyle düzene sokucam diyorum çıktıktan sonra aynı devam dldjd
Hakikaten aynı ben
Sadece sıcak suyun devamı ve hangi müzikle devam etsem oluyor
Onu yapamıyorum ya nalet olası komşular
Neden? Ve hangisini?
Sıcak suda sıkıntı yok. Şarkı söyleyemiyorum... Halbu ki ceza sezen hayat bildiği gibi gelsin ne güzel olurdu
Ahahaha sesli güldüm
😄😄
Psikolojik okuyorum ama cidden çok çok eğlendim bu duruma
Psikoloji mi okuyorsun
Yeap 4 senem
Evet hatırladım seni odtüde miydin
Yeap ben seni bilemdim sevgili anon
Anon ne demek
Bi de dövme falan mı yapıyordun
Hakkında bişey daha biliyorum zaafını 😄
Ahahaha göğüsler en büyük zaafım ve çok doğru
Memnun oldum tekrar 😄😄
Bende dicem de seni hatırlamıyorum
Zararı yok 😄🤗
Biraz önce bu hesabımdaki 2023 özetine baktım en çok yolunun kesiştiği katıcuk yazıyor 😂😂😂😂
Ahahaha merak ettim takip eder misin
burada hayati bir şey göremedim
Sence. d
Ne biliym soruyorum işte
Çavuşu indirmeye calismak
var herşeyin zamanı
Deli misin n
Neden?