AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bozulabilir ama bunu yapabilen bi hoca lazım ve ne büyüsü olduğuna bağlı benim de başımdan geçti bu durum
hoca bulduk bozcak ama bilemiyorum
Umarım dolandırıcı değildir
yok tanidigimiz biri zaten
Bozulur , kime niye yapılmıştır
halamlara yapilmis kiskancliktan galiba
Halanlar fakir ve eğitimsiz ise mutlaka yapmışlardır :)
niye ki
Papas büyüleri bozulmaz. Sabun büyüsü bozulmaz. ama Papas büyüsünü bozan çok nadir kişiler var o da Mardin'de bulabilirsin
onlar nasil buyulerdir biraz bilgi alabilir miyim
bana yazabilir misin lutfen
Allaha sığın her şey mümkün olur
Bulursan cevabını bana da söyle
evet
sagolun
Hayır. Büyünün yapılış amacına bağlı. Papas büyülerini sadece Mardinde usta hocalar bozabilir. Kara büyüleri de İstanbul'da nadir insanlar bozabilir.
@sllmwqs çok bilgilisiniz hanfendi
Bizim evden öyle bir büyüler çıktı ki artık bilgilendik ahahahahahhz
@sllmwqs aa nasıl büyüler merak ettim
Domuz büyüsü vardı, paspas büyüsü, normal kara büyü, Tarak büyüsü, küçükken de sabun büyüsü bulmuştuk dedemde
@sllmwqs oha geçmiş olsun ne oldu sonuç tuttu mu omnlar
Bütün büyüler tutu ailede ölüm ve kan eksik olmuyordu. detaylı anlatmak isterim ama gerci biraz
@sllmwqs kanka papas buyusu ne sabun buyusu ne anlatcan mi
anlat merak ettim
Sürekli evde kan çıkıyordu sürekli kavga sürekli ölüm herkes çok mutsuzdu resmen kendi canlarına kıyıyorlardı. Geceleri gölgeler ve değişik uğultular çıkıyordu. Çok korkunçtu Allah korudu. Daha sonra hocalara gittik asla bozabilen biri bulamadık en sonunda gerçek hoca bulduk ve bozdurduk. Evi sirkeli su ile sildik Ayetel Kürsi okuduk kırmızı renkle yazılmış Kur'an-ı kerimden dualar vardı kapıya astık ve şu an ev yeni yeni sakinledi
@sllmwqs geçmiş olsun
Büyülü ev çok belli eder kendini. Geceleri anlaşılıyor. Sabun büyüsü ; sabun erimeden büyü çözülmesi lazım. Sabunu sıcak veya eriyecek yere koyarlar büyüyü yapan kişi. sabun eridikçe büyü yapılan kişi de erir acı çeker O kadar acı çeker ki anlatamam... Doktorlara gider çare bulamaz. Bulunamaz git gide kötü olur sabun eriyene kadar kıvrana kıvrana ölür. Ama sabun erimeden sabunu bulup büyü bozulursa yapılan kişi rahatlar ve büyüyü yapaj kişi bu sefer acı çeker ters işler
Papas büyüsü ise; müslüman olmayan biri tarafından yapılır. Papasa gidip yaptırırlar çok riskli bir büyüdür ve çok pahalı. Bunu kimse yapmaya cesaret edemez. Eğer papas büyüsü bulunursa bile çözülemez çözülmesi 1-2 seneyi buluyor. Mardinli hocalar çözüyor. Eğer çözülürse büyüyü yapan kişi ebedî acı çeker ve yaptıran kişi bütün işleri ters gider acıdan ölür
@sllmwqs peki papas buyusu nedir
Hayvan derisinden yapılan büyüler de var hatta hayvan kemiğinden yapılanlar da var
Büyüden hiç korkma büyü yapılan eve git Tek başına ol hiç korkma sesli bir şekilde bağırarak 7 defa Ayetel Kürsi oku ve 1. okuyuşta sağa üfle 2. sola üfle 3. ön 4. arka 5. yukarı 6. aşağı ve 7. çember yaparak üfle. Eğer görmediğiniz büyüler varsa yakında gün yüze çıkar ve ev ferahlar büyü yapılan kişi rahatlar.
Büyü bir tek dualara işlemez. Allaha sığının
@sllmwqs tamamdir cok sağolun
Bozulur ne büyüsü olduğuna bagli
ne buyusu oldugunu bilmiyorum ama halamlara yapilmis bisey bizede etki edermi sizce
Sadece onları etkiler ona yapildiysa
onlara yapilmis diye biliyoruz
Tek onlara ise size etki yapmaz
Bozzulur
Kara büyü ise asla
nasil anlarim
Aniden gulup sinirleniyorsan , uykusuzluk , geceleri tek olunca sanki biri seni izliyor vs...
Bana yaptığını bugün bozucaz gökyüzüm kdkkd
Böyle bir duymadım
anlamadım
Böyle bir sey duymadım dedim
he tamam
Büyümü yaptin
hayir
Kac yasindasin