Güncellemeler
+1 yıl
Bu ne. Haksizlik Yaavvvv!!! Adamlarin Cehennemi gidecegine inaniyoruz.. Zenginlik Para. Durustluk Refah.
onlarda... I Phone, yi yapan onlar. Lambayi elektrigi bulan onlar. Arabayi bulan onlar diyenlere.. buyuk bir Onlar kitapta zaten. Yaziyordu deyip onlarin. Cennetle gidememesi. buyuk bir Moraldir.. ELKUDS... EL CELIL.. Yani bu Herseyi acikliyor..
onlarda... I Phone, yi yapan onlar. Lambayi elektrigi bulan onlar. Arabayi bulan onlar diyenlere.. buyuk bir Onlar kitapta zaten. Yaziyordu deyip onlarin. Cennetle gidememesi. buyuk bir Moraldir.. ELKUDS... EL CELIL.. Yani bu Herseyi acikliyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarida.. bu ne haksizlikYaavvv!!! Adamlarin. Cehennemi gidecegine biliyoruz. Ama Para Zenginlik durustluk Refah onlarda olacakti.. benim. telefon translate yapmaya calisiyor yalnis gitmis bazi cumleler Ozur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onlar öyle zannediyor sadece dünya onların ama cehennem de onların olacak
Dogru. iPhone yapiyorlar Mars, a gidiyorlar.. ama bilmiyorlarki. Ateste. yanacaklar
Nasil yani?
Tovbe de O affedendir..
Allah öyle uygun görmüş
Carpabilirdi..( Carpilan kisinin agzi yuzu yamulur konusamaz.)
Kısmı felci diyorsan onada allah karar veriri ben bilmem
Cok guzel aciklamissin " kismi felc". Ama onemli yeri agzi ve yuzu konusmasi imkansiz
Allah gonderdigi kitabi degistirenleri Uygun gormus?
ilmi bir aciklama olmus sizinki ama carpilmiyorlar.. ve. Marsa gidiyorlar. hihhh..
Ee daha akıllılar çünkü
Ama bu akli.. Gonderilen kitaplari degistirmeye harcadilar
Değişmeyen hangisi?
Kurandir... Ve Geri kalan Hepsi degistirilmistir.. Isin kotu yani. Mathematik Olarak aciklamasi Yok bu Isin.. Dunya yedi milyar= iki Milyar Musluman ve Bes Milyar inanmaya Var.. kafayi yememek elde degil. Kitaplari degistirdiler diye niye carpilmadilar?( Carpilan kisinin agzi yuzu yamulur. ve konusamaz.) Carpilsalardi. l phone uretemez Marsa gidemezlerdi.. Bizde Yuzlerine karsi.. Siz kitaplari degistirdiniz derdik..
Kim yazılı hale getirdi Hz Osman. Ne zaman yaklaşık indikten 100 sene sonra. O güne dek ezber. Sana sadece 1 virgül ile cümlede değişen anlamı anlatacağım. Oku, baban gibi eşek olma dersem eşek babandır oku baban gibi eşek olma dersem okumuş babandır. Bir virgül anlamda neler değiştirdi. Bunu ya yanlış şekilde ve sırasıyla yazmışlar ise? Ayrıca ilk emir ne oku. Okuma yazma bilmeyen nasılsın okusun bu bir, yazılı olmayan şey nasılsın okunur bu 2?
Bu cok guzel ve mantikli bir aciklama sagol.. Hz. Muhammed okuma bilmiyorum ama Cebrail. Ona." Oku.. senin Yaradan Askiyla Oku". deyince Hz. Muhammed okumaya baslamistir.
Ya Oglum... Adet ve gelenekler Araplarla ayni
o zaman nasıl Allah tan iniyor?
Mesela sünnet mısır dan çıkma. adı sünnet kendi nasıl farz müslüman tayfaya da yahudilerden gelme
oruç tutmak yine yahudi hamursuz bayramı ile aynı mantık
kurban kesme yahudi adeti ama sende nasıl farz?
Bir dakika? ikiside ayni anlamda bunlarin? EL CAHIL. Stili bu..
Kes lan