AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konu nedir anlarım ben
Ben ameliyat olmuştum 5 sene önce ameliyat başarısız oldu ameliyat sonrası ağrılarım devam etti ve daha kötüye gitti sağlığım. Ameliyat diz ameliyatiydi.
Dr oyaladı beni başta 1 sene boyunca sonra dedi ki gel biletini tüm masrafları karşılayım bidaha ameliyat edeyim dedi ameliyat ücreti de ödeme dedi. Ameliyat etti yine duzelmedim uçak biletine kadar doktor aldı
En son başka bir doktor ameliyat etti şimdi biraz daha iyiyim ama o adamın yaptığı ameliyatlar başarısız olmuştu
Avukata verdim dava dündü ama ertelendi duruşma. Sizce kazanma ihtimalim var mı. Avukat benden para almadı, dava sonuclaninca açılan tazminat davasının%20 sini alacak
Şimdi şu şekil oluyor elinizde belgeleriniz olması lazım hepsinin sağlam olması ameliyat olmadan önceki flimleri ve ameliyat olduktan sonrakiler ve biletleriniz bunların hepsini düzenli bir şekilde dosyada sunmanız gerekiyor zaten avukatınız sizden istemiştir belgeleriniz tam ise büyük ihtimalle kazanırsınız davayı ama gördüğüm kadarıyla 5 sene oldu diyorsunuz sadece bundan biraz sıkıntı çıkabilir avukatınız %20sini alır orası doğrudur ama avukatiniza fazla güvenmeyin paralı bir avukat değil o önemli olan dediğim gibi sizin belgeleri sağlam toplamanız ve davada sizin söz hakkı alıp konuşmanız saygılarımla geçmiş olsun.
Ameliyati özelde oldum ama öncesinde devlette röntgen çekilmiştim. O röntgeni gidip devlet hastanesinden istedim Cd olarak verildi avukata verdim. Yani ameliyat öncesi ayağım nasıldı diye
Daha sonra bu başarısız ameliyati yapan doktorun yaptığı ameliyatlarin ekiprizlerini hastaneden istedim. Tabi ekiprizlere bu düzeltildi, şu düzeltildi diye sallamislar ama duzelmedim daha kötü oldum hatta
Tabi ben şimdi daha iyiyim başka doktora ameliyat oldum 5 ay önce
Kazanma ihtimalim nedir
1. Okey
2. Dediğiniz gibi sallamış'lar bu pek bir şey ifade etmez başka bir hastaneye gidip konuyu anlatıp düzelmediğine dair belge ve rapor alabilirsiniz ama şu var önceden almış olmanız gerekiyordu sebebi ise 3. Sorunuz şu an düzeldi ise ve belge rapor almadıysanız eski haline şu an alsanız pek fark eden bir şey olmayacak
3. Daha iyiyim demişsiniz ve kazanmak istiyorsunuz bu durumda ben maddi ve manevi zarara uğradım diye açıklama yapacaksınız ne gibi mesela 4-5 yıl sıkıntı yaşadım gibi vs. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Sağolun ama ben avukata vekaletname verdim herşeyi o yapıyor ben bir yere açıklama yapmıyorum davayı biz 6 ay önce açtık başladı yani
Tabi bu konu içinde yardımcı olayım vekalet vermeniz bir şey ifade etmez davaya gidip katıla bilirsiniz dava günü ve şu an'ki dosyanız ile ilgili belgelere uyap vatandaş sitesine e-devlet şifreniz ile girip bakabilirsiniz her şey orada var uyap vatandaş girdiğiniz zaman sağ üstteki 3 çizgi tıklayıp dosyalarım bölümüne tıklamanız gerekiyor bütün bilgileriniz orada dediğim gibi zaten kazanmak istiyorsunuz dosyanızı oradan takip edip eksiklerine bakabilirsiniz avukatınız paralı biri değildir fazla güvenmeyin herşeyi ona bırakmayın.
Dediğiniz yere girdim baktım karşı tarafın avukatı benim kendi avukatima anlattığım herşeyi yalanlamış ve ayağımda ki sorunun doktordan kaynaklı olmadığını ve doktorun süreç boyunca bana yardımcı olduğunu vs yazmış benim avukatım da cevap vermiş sonra böyle atışma gibi düşünün öyle bişey olmuş 😂
Şimdi peki sizce benim kazanma ihtimalim nedir bu davayı
Ben zaten böyle olacağını biliyorum davaların hepsi bu şekilde oluyor kazanma konusuna gelirsek dosyanızı ben bilmiyorum o yüzden kesin hiç bir şey diyemem şimdi şu an sizin yapmanız gereken çayınızı ya da kahvenizi alıp dosyayı tek tek incelemek ve oralardan açık bulmak ve kendinizde birşeyler eklemek az önce dediğim gibi 4-5 yıl maddi manevi zararım oldu diye bununda üstüne birşeyler eklemelisiniz oralardan açık bulup açıktan kasıt şudur dosyanın aralarına belge uydurup sıkıştırmak bunada bir açık denir notlarınızı alıp dosyayı iyice kendinize çevirmeniz lazım ve davaya da katılmanız gerekiyor ancak bu şekilde kazanma oranınız yükselte bilirsiniz. Dosyanızı bilmiyorum % lik oran veremem imkansız
Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa benim uyumam gerek.
Bu saatte ne arar. Gündüz sor