Bağlama Büyüsü Yaptırdım?

Eski erkek arkadaşıma bağlama işlemi yaptırmaya çalışıyorum 8 aydır. 6 aydır farklı kişilerle uğraşıyorum çok para kaybettim. tek canım kimseye sorup sormadan tek başıma halledeyim diyerekten hareket etmek oldu. Bir arkadaşıma anlatmak durumunda kaldım oda kendi arkadaşlarına anlatmış , arkadaşlarından bitanesi daha önce yaptırmış benide aynı kişiyle konuşturdu ben yine dolandırılma korkusuyla başta tereddüt ettim fakat başka çarem yoktu yine deneyecektim 1.5-2 ay arası bir müddet verdi işlemden sonra dolandırıldım sandım ben işlemden sonraki günler yine farklı yol arıcaktım, bitkinlikten uyurken gecenin bi köründe telefonum çalıyo eski erkek arkadaşım hiç bişey olmamış gibi benimle konuşuyo.2 saat konuşmuşuz konuşurken ben uyumuşum sabah kalktığımda rüya sandım 2 dk telefonu kontrol ettim elim ayağım nasıl titriyor ama rüya diye. Hayatımda yaşadığım en güzel günlerden biriydi. sizlere tavsiyem kendi başınıza bu işlere girip kendinizi harap etmeyin bi sonuca varamadan tükenmiş oluyosunuz

Bağlama Büyüsü Yaptırdım?