AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu kadar açıklayıcı soru sorma kafamız karışıyor
🤭
Kim sapıkmıydı? Ne olduda bu soruyu soruyorsun?
Adamın biri uzun olur anlatması adamın kırk yaşında olması evlenmiş ayrılmış olması sapık olmasını artırır mi bunun yaşı olmaz her yaştan ol7yor ama bu etkenler sapık olmasını artırır mi
Ayrılmış olması, bekar olması evli olması vs şeylerle kimsenin sapık olup olmadığı anlaşılmaz
Doğru orası öyle kimin ne olduğunu bilemeyiz yaş ya da başka etkenler sadece artırır mi diye düşündüm
Yaş aldıkça şehvet hissi dahada düşer ama sapkınlığın ise sadece belli başlı yaşlarda kalmıyor. 60 yaşından sonra sapkınlığı ortaya çıkanda oluyor
Çok fazla şüphe ediyorm bu saat oldu hala düşünüyorum uyuyamiyorum
Uzun zamandır düşünüyorum çok fazla derdim sıkıntım var ama bunuda düşünüyorm şüpheler beni hayattan koparacak
Peki neden düşünüyorsun? Diyelimki sapık veya değil bu şuanda seni neden bu kadar ilgilendiriyor?
Şüpe herkesin yanlış yapmasına neden olur? Bazı şeylere şuanda netlik kazandıramıyorsan bir süre onu orada bırakmakta fayda var. Bazı olaylarda birşeyler yapmaya çalışmaktansa hiç bir şey yapmamak daha faydalı olabilir
Ilgilendirmesinin sebebi uzun vadede zarar verebilir düşüncesi takip eder bulur zarar verir ya da kötü bir şeyler yapar diye ve ben dışarda gördüm konuşmaya çalıştı temas etmeye çalıştı benimde çok fazla derdim sıkıntım olduğundan kafam çok dalgın karışık benim beynim daldiginda bana kötü bir şey yaptıysa başıma bir şey gelirse diye çok endişe ediyorum
Peki sence bu düşünceler kuruntu değil mi? Böyle bir şey olacağını düşündüğün kişilere mesafe koyabilirsin
Mesafe tabikide koyuyorum ama benim mesafe koymamla bu sorun tamamen ortadan kalkıyor mu onun zarar verme düşüncesini bilemem ve kötü bir şey yapma takip etme gibi düşünceler daha ağır basıyor devir kotu ve bu devri kotu yapanda o zihniyetteki insanlar o yüzden şüphe ediyorum görüşmesem bile o takip edebilir zarar verebilir bilgilerime erisir diye dusunmekten mahfoluyorum
Peki seni bu yönde düşünmeye iten herhangi bir tutumu oldumu? Yoksa zamana bakıp buda öyle yapar diye sadece kuruntu mu yapıyorsun?
Bunları dusunmeme hiç bir şey sebep olmasa bile bana zrar verme ihtimali kötü bir seu yapma ihtimali aklıma hep gelir zaten ama temas etmeye calismasi benim bu düşüncelerimi iyice artırdı ve ben bundan sonrası için beni bulur takip eder bilgilerime erişir vs diye düşünüyorum sürekli
Kusura bakmada psikolojin hiç iyi değil. İstersen bi psikoloğa görün.
Kusura bakmadım zaten öyle iyi değil bende bilincindeyim fakat psikolojimi bir kenara bıraktığımda da kötü niyetli insan olma takip etme zarar verme vs bu ihtimaller ben sağlıklı psikolojiye sahip olsamda olacak ihtimaller benim şüphelerim sadece psikolojimden kaynaklanmıyor dediğim gibi o kisinin hal ve hareketleri de böyle düşünmemi artırdı
Anlıyorum seni fakat. Bu tutum sadece seni değil herkesin hayat kalitesini aşağı çeker. Hasta değilsen bile hasta eder iyi niyetli olan kişilerin bile senden uzaklaşmasını sağlar
Kimse sana bir şey yapamaz
Olabilir dikkat etmekte fayda var
Yapabilir.
Yapmasına izin verme uzak dur
Ne oldu ki?
Kim?
kim yapar
Her şey beklenir
yapar tabi
Kimm
Olay nedir
Anlatsam çok uzun olurdu aciklayici bir şekilde anlatmak güç geldi bende yazamadım olduğu gibi ifade edemedim
Aciklasan yorum yapariz
Kim ki bu