Güncellemeler
+1 yıl
tuhaf ruyalarda goruyordum daha eskiden akrep felan yilan vs kucuk boylu uzun boylu insanlar
Güncellemeler
+1 yıl
kusura bakma uyuya kaldim gece giremedim bilmiyorum anlam veremiyorum bende boyle iliskiden kacma istegi oluyor evlenmekten falan kiskanmak derken yani baskasindan kiskaniyorum normal kiskancliklar hic sevmesem niye kiskanayim ki bide cinsellikte var sevmesem nasil ayni yataga gireyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir git evet ama iyi bir hocaya git araştır çokça hatta cami hocalarına sor onlar sanırım yönlendirirler seni
Nişanlınla nasıl tanıştınız belki de sevmiyorsun onunla konuştun mu bu durumu
ilk basta isinamadim dogru ama zaman tanidikca onu sevdim
Sevgili miydiniz yoksa görücü usulü mü?
sevgili
Bu konuda bilgim var babam imam yazabilirsin kanka
Sevgiliymişsiniz üstelik nasıl ilk başta ısınamadın orayı anlamadım
canim nasil diyim ciktik ilk bulusmada cocugu begenmedim cok zayifti dogru soyluyorum ama cok iyi kalbliydi sohbeti falan sans verdim zamanla sevmeye basladim kilo da aldi guzellesti falan
Bence büyü falan değil sevmiyorsun sadece nişanlınla konuş yazık çocuğa oyalama bari
sevmesem uzulmem bir cirpida konusur silerim ben ise cabaliyorum sevmesem en ilk kiskanmam ki onu kiskaniyorum
Peki nişanlından ayrılmaya zorlayan şey ne tam olarak? Ayrıca kıskanmak hangi anlamda neyi kıskanıyorsun kanka
Kız niye cevap vermiyorsun seni dinlemek isterim yardımcı da olurum yaz istersen 🧚
gece yattim kusura bakma giremedim kiskanmak derken baska bir kadindan kiskaniyorum mesela birisi baksa falan ayrica cinsellikte var yani sevmesem nasil yataga girerim ama suphelendigim sey cok darbe aldim bundan once yari yolda birakildim ondan sonra sanki boyle simdiki nisanlimi tam cok sevecekken bir sey durduruyor cok sevmeme izin vermiyor gibi bilemedim
Şüphelendiğin bir şeyler mi var?
Dm atar mısın?
Evet
Sanmam