Güncellemeler
+1 yıl
Hediye dediğim doğumgunu hediyesi. Doğumgununu de biliyor yani
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığım biri var ve karşılıklı. bugun ona birkaç ay önce iş vesilesi ile tanıstıgı uzak şehirde olan bir kız arkadasından doğumgunu hediyesi geldi. Arkadasıymıs.
Birkaç ay önce tanıstıgı, uzak şehirde olan biri buna hediye gönderecek kadar samimiyse arkadası olabilir mi? Ben aptal yerine mi konuluyorum lütfen bana objektif bir yorum yapar mısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden olmasın? Ben kimseye hediye almazdım geçen ay eski mağaza müdürümün doğum gününde yanına gitmişim. 7 yıl önce falan müdürümdü. Hayatımda ilk kez ona hediye yolladım çiçek sepeti ile. İnsanlarla kötü ayrılmamak lazım. Kavramları doğru anlamak lazım. Benim de kötü ayrıldıklarım oldu. Eski sevgililerimden biri ile yeniden görüşmeye başladık. O benden inat edip ayrıldı apar topar evlendi boşandı yeniden evlendi şimdi 2 çocuğu var. Eşini de tanıyorum. Zaman bütün acıları güzelleştirir der Leon filminde. Mantık kullanmayı öğrenin
Yani haklısınız da bi taraftan benım gözüm kimseyi görmüyor senden baska falan diyor. Bu tür meselelere ben kafayı takıp depresif olunca üstüme titriyor ama yine de içimi kemiren şüphe beni bitiriyor çünkü çok mantıksız değil mi. İş seyahatinde tanıstıgı bir kadın doğumgününü nerden biliyor olabilir demek ki flört etmiş diyor içimdeki ses. Susturamıyorum hata mı yapıyorum
bence hata yapıyorsun sen açlıktan yokluktan o duygu durumuna geçiyorsun kendinle sorunlarını çöz daha mutlu olursun
Açlıktan yokluktan kastınız nedir
duygusal açlık ve yokluk
Yani p benımle yeterince açık konusup duygularını açmadığı için mi? Çünkü hep üstü kapalı seviyorum ayakları yapıyor ve beni yedekte tutuyor gibi hissediyorum
senin kendinle sorunların var her şeyden önce
Ne gibi nasıl anladınız
yaş, soruyu sorma şeklin vs
Daha detaylı anlatabilir misiniz bana kendimi düzeltmek için bir fırsat olur
buradan zor sen beni bul sana sormam gerekenler var mesaj atarım
olabilir ama olmayabilir de, ne gönderdiğini sor