Tavukların kanatları var ama neden uçamazlar?
evet atesitleri bekllıyoruz :D
evet atesitleri bekllıyoruz :D
deve kuşu diyorlar ama uçmak yerine kafasını gömüp götünü açıkta bırakıyor..
kendince saklandığını sanan kuş beyinli
:D oda uçamıyor çünkü bedeni ağır kanatlarına göre..
uçan tavuk türleride var..
teşekkür :)
Rica ederim ne demek. bakire ve seksi hmm çılgınmı birde. nickinde uçamayan tavuklar kadar tuhaf :D
nıckımde ne varkı :)
var işte erkeklerin hayallerini süsleyen durum.
sen hem seksy hem bakıremı arıyorsun :)
aradığım bişey yok benim 4 yıldır yalnızım..
arada Seksi hatunlar oldu tabi
ama aşk olursa olur kısmet herşey..
ben mecnunmuyum bir. m için çöllere düşeyim demiş şair..
evet ehrşeyın hayırlısı:)
hayırdır inşallah hey ((:
böyle bir düsünce bir sende olur bide deve kusunda. akliniz bir calisiyor. eee hem seksi hemde bakire olunca kafa böyle calisiyor demek ki..
ne dıosun ya gerizekalı
sorudugun aptalca soruya senin anlayacagin dilde cevap verdim.
eee o zaman acik acik istesin lafi evelemenin develemenin bir anlami var mi? yeni galiba burada direk isteyen kizlar var bir kac güne buda ister... ulan simdi tavuk ve yumurta sorusuda sorar bu hangisi hangisinden cikti diye
sus
Çünkü göbişleri çok tontiş. :D Ama çok tatlılar yaa. Hele ki tabakta çok güzel duruyorlar. :D
seninde beynin var gibi bir espri yapmak çok isterdim ama bende bilmiyorum asdfg :D
Cevap
24Cevap
Aynı kafada bir cevap vereyim yerçekiminden uçamıyorlar.
mantıklı
Çok eskiden ucuyorlardi fakat insanlar yumurtaları için alıp kümes hayvanı yapıp evcillestirdikleri için zamanla uçma yeteneklerini kaybedip agirlastilar yabani tavuklari ucabilio mesela
espiri canım o
Yuksek biryerden atarsan ucarlar ama kendileri kalkis yapamaz vucut olculeri ile kabatlari ters orantili yani kanatlari küçük
Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi
Kah inerim yer yüzüne alem seyreder beni demiş ikinci şıkkı seçmiş kanki açıklayıcı oldu mu:)
İnsanların beyni var neden kullanmazlar? Diye çoğaltılabilir.
benimde üreme organım var ama genelde işemek için kullanıyorum :)
daha ne cın kullanıcaksın kı esın mı var :)
bize sadece işemek için verilmedi ki bu. bunun sayesinde neslimiz çoğalacak. ama garibim bazen ne için geldiğini bile unutuyor :))
:) evlen cocuk yap yok mu sevgilin
olsa burada ne işim var. şu an onun yanında olup onunla fingirdeşiyor olurdum :) hatunu manavdan seçiyoruz sanki öyle kolaydı :)
Dünya Evine giriyorum diye birşey var ben uzay evine girmek istiyorum itirazı olan :D
yok bencede mantıklı :D
oda ıyımış :D
Popoları ağır geliyor :) tembel hayvanlar dedikoducu kadınlara benzetiyorum ben onları :D
iyimiş :D
Tavuklar eskiden uçarlardı.. Ama evcilleştirildikten sonra uçma yeteneklerini zamanlar kaybettiler..
ikinci bir big bang ten sonra döt korkusundan uçmaya başlayacaklar.
Götünü anca bir yerden kesiyor o kanatlar sonra düşüyorlar aşağı :)
kuşların kemiklerinin için hava doludur ondan uçar :D
Tavuklarınkinde hava yok ama
Tavuğu en son kestiğimde ruhu uçtuydu
hahaha :D
sonra rüyalarıma girdi
o yüzden uçması sakat :D
:D:D
senin de beynin var ama kullanamıyorsun
sus be gerizekalı
ne gitti mi?
hayır senın ıcın uzuldum :(
bazilarinin da beyni var ama kullanmiyorlar:)
o vicuda o kanatlar küçük
Penguenlerin de kanatları var :)
:D doğru
Düşünme demiyorum hobi olarak yine düşün
ağırlıkları ola bilirmi acaba
İşte bunlar hep evrimden :D
:D aynen
penguenlerde kuştur ama onlarda uçamaz
bakkala gidip gelicem
uçuyo sen görmemişin
yoo
pekı :)
İnsanların beyni var neden kullanmazlar
doktora gır canım tıp ılerledı beyın naklı yapsınlar :)
sen çok ihmal etmişsin ama belli ki geç kalmışsın tedaviye bile
sana öyle mı dedi doktor uzulme baska hastaneye gıdersın :) ;)
Benimde penisim var ama seks yapmıyorum :(
konu ıle ne alkakası var sevgilin yok mu onla yat
Ben iptal..
:D:D
acaba nidennnn
acaba :O?
Evcil tavuklar kanatlara sahip olmalarına rağmen uçamazlar. Peki tavuklar neden uçamaz? Bunun nedeni tavukların uçmak için çok ağır olmalarıdır. Tavuklar asırlardır etleri için çiftliklerde ve köylerde beslendikleri için vücut yapıları da bu yönde gelişme göstermiş. Böylece fazla kilolu tavukların nesli devam etmiş ve doğal olarak uçamayan tavuklar yayılmıştır.
Yaban tavukları aslında uçabilir. Diğerleri ise binlerce yıldır boyutları için beslendiklerinden bir ağacın tepesinden atlayıp uçmaktan fazlası için çok ağırlardır.
Yaban tavukları kesinlikle uçabilirler. Binlerce yıldır seçilerek büyütülen tavukların kısa bir kanat çırpışıyla bir ağacın tepesine uçmaları zor. Çünkü çok ağırlar. Özgürce kümeslerinin dışında dolaşan tavukların kanatlarında uçuş tüyleri var. Bu onların kısa daireler içinde uçmalarını sağlıyor, ancak uzaklara uçmasını engelliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar