Diğer Tesetturlu ve al yanakli kizlar cok tatli degiller mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İltifat geldiginde kizaran yanaklari incecik sesleriyle bence cok tatlilar. Umarim boyle bir esim olur Güncellemeler+1 yıl Guzeller bence😃 Tesetturlu ve al yanakli kizlar cok tatli degiller mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Temiz olun bulursunuz 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Temizim ve ben de kendimi ona sakliyorum Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İşte bu 👏👏 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah Rabbim nasip eder , onsuzluk cok zor Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Buradaki insanlar moralini bozma çabasına girecek onlara kafayı takma 🤗Doğru yoldasın Allah yolunu bahtını açsın 🤗😊 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah kucuk hanim cok tesekkur ederim mutlu ettiniz sozlerinizle🙂 siz de tesetturlu musunuz Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kapaliyim ama tam olarak tesettürlü olduğumu düşünmüyorum 😐İnşallah ilerde oda olur 🤗Rica ederim Allah'a emanet olun 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Neden tam olarak dusunmuyorsunuz peki🙂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gerçeği kabul ediyorum 🙂Yalanı tercih etmiyorum gerçek bu Yorumla Soran +1 yıl Cok tatli dilli bir hanimsiniz cumleleriniz bugunku isigim oldu adeta🙂 masallah nazar degmesin Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Okuyor musunuz peki🙂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Ev kizi misiniz Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ne guzel🙂 hamarat ve tatli dilli bir ev kizi , peki en guzel yaptiginiz yemek nedir Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Pek becerdigim söylenmez Yorumla Soran +1 yıl Yiyip de olmeyecegimiz hangi yemek diyim o zaman😃 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Su 😂 Yorumla Soran +1 yıl Su hayattir evet 😃 demek ki misafirlige gelsek ac kalacagiz Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ölürsün 😂 Yorumla Soran +1 yıl Beni aclik degil sensizlik oldurur😃 ne guzel demis teoman ne ekmek ne de su sensizlik korkusu istemem yeter ki sen yanimda ol yeter diye😃 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu neydi şimdi Yorumla Soran +1 yıl Sarki sozu teomandan Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Anladım Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Snwkndksns umarım olur abj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnseallah😃 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Temiz olun bulursunuz
Temizim ve ben de kendimi ona sakliyorum
İşte bu 👏👏
İnsallah Rabbim nasip eder , onsuzluk cok zor
Buradaki insanlar moralini bozma çabasına girecek onlara kafayı takma 🤗
Doğru yoldasın Allah yolunu bahtını açsın 🤗😊
İnsallah kucuk hanim cok tesekkur ederim mutlu ettiniz sozlerinizle🙂 siz de tesetturlu musunuz
Kapaliyim ama tam olarak tesettürlü olduğumu düşünmüyorum 😐
İnşallah ilerde oda olur 🤗
Rica ederim Allah'a emanet olun 🤗
Neden tam olarak dusunmuyorsunuz peki🙂
Gerçeği kabul ediyorum 🙂
Yalanı tercih etmiyorum gerçek bu
Cok tatli dilli bir hanimsiniz cumleleriniz bugunku isigim oldu adeta🙂 masallah nazar degmesin
Teşekkür ederim 😊
Okuyor musunuz peki🙂
Hayır
Ev kizi misiniz
Evet
Ne guzel🙂 hamarat ve tatli dilli bir ev kizi , peki en guzel yaptiginiz yemek nedir
Pek becerdigim söylenmez
Yiyip de olmeyecegimiz hangi yemek diyim o zaman😃
Su 😂
Su hayattir evet 😃 demek ki misafirlige gelsek ac kalacagiz
Ölürsün 😂
Beni aclik degil sensizlik oldurur😃 ne guzel demis teoman ne ekmek ne de su sensizlik korkusu istemem yeter ki sen yanimda ol yeter diye😃
Bu neydi şimdi
Sarki sozu teomandan
Anladım
Snwkndksns umarım olur abj
İnseallah😃